Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureş vrea să organizeze Final Four-ul Cupei

Andrada Comănici; Foto: Radu Roşca

Andrada Comănici; Foto: Radu Roşca
17.02.2011

BC MuresCalificaţi în premieră în Final Four-ul competiţiei ce va desemna câştigătoarea Cupei României în sezonul 2010-2011, cei de la BC Mureş îşi doresc să obţină aprobarea de a fi maeştrii de ceremonie. În acest sens, preşedintele „tigrilor”, domnul Iosif Szalkay, a declarat pentru bcmures.com că vor fi demarate toate procedeele necesare pentru a aduce în faţa publicului mureşan câteva dintre cele mai puternice echipe ale României:

Consiliul director vara trecută a propus o strategie nouă, cu un antrenor şi un lot nou. Ca antrenor l-am ales pe Déri Csaba. Eu cred că el poate fi iubit sau detestat, dar rezultatele vorbesc în favoarea lui, şi cred că calificarea în Final Four-ul cupei este un rezultat deosebit. Acum vom încerca să organizăm acest turneu la Târgu Mureş, iar preşedintele de onoare, ministrul László Borbély mi-a promis că va face toate demersurile legale posibile, ca acest lucru să se-ntâmple. Publicul din Târgu Mureş merită să vadă la lucru cele mai bune patru echipe din ţară, pentru că, trebuie să recunoaştem are un merit important în rezultatele echipei.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sean :

    Logic
    Normal ca la Mures trebuie sa se organizeze: la Ploiesti a fost de mai multe ori iar Steaua si Mediasul au sali prea mici.

    cu 13 ani în urmă (17.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!