Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc ar putea schimba antrenorul

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.12.2011

BC Miercurea Ciuc a terminat prima jumătate a sezonului regulat pe poziția a 15-a în Divizia A masculin. Harghitenii au strâns doar două victorii din totalul de 15 partide disputate.

Ca urmare a unui astfel de parcurs pentru o echipă aflată la al doilea sezon pe prima scenă a baschetului românesc și ținând cont de faptul că harghitenii nu au avut de socotit cu probleme de natură financiară, situația cu care se confruntă alte grupări, clasate mai bine la această oră, conducerea clubului pare să se orienteze spre o primă modificare la nivelul băncii tehnice.

După ce în ultimul an și jumătate la echipă s-au perindat mai mulți jucători străini, fără un rezultat spectaculos, poate cu excepția modului în care a încheiat sezonul competițional 2010/11, conducerea administrativp a BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc a început să se gândească la o înlocuire a lui Laszlofy Botond.

În această perioadă se vehiculează și un posibil nume pe postul de antrenor principal la Miercurea Ciuc. Este vorba despre Deri Csaba, antrenorul maghiar care a demisionat recent dintr-o funcție similară la BC Mureș Târgu-Mureș.

În condițiile în care Deri este legat familial de România, este limpede că și-ar dori să continue din punct de vedere profesional în Divizia A. Desigur din punct de vedere sportiv pentru Deri ar însemna o schimbare radicală trecerea de la o echipă cu pretenții la câștigarea campionatului la una care își va propune evitarea retrogradării, deziderat ce poate fi îndeplinit mai ușor în condițiile în care returul ar putea alinia la start doar 15 echipe.

De-a lungul carierei sale pe teritoriul țării noatre tehnicianul originar din Ungaria a lucrat la Sepsi Sfântu Gheorghe în Divizia A feminin, respectiv la BC Mureș în Divizia A masculin.

Rămâne să vedem dacă zvonurile se vor confirma.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Demeter :

    Aiurea
    Din partea conducerii echipei din Miercurea-Ciuc: este o stire absolut anapoda, nimeni din conducerea clubului nu a fost contactat si nu a declarat nimic in acest sens. Avem asteptari mai mari fata de totalbaschet. Nu acceptam si nu suntem de acord cu publicarea unor stiri neadevarate, fara nici un sambure de adevar.

    cu 12 ani în urmă (24.12.2011) Raspunde
  • atomtörpe :

    szursza
    Auzi, Demeter (D.me)
    Tu nu ai observat ca mai nou totalbaschet se cancanizeaza???ei intotdeauna stiu din surse

    cu 12 ani în urmă (25.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!