Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC PH Miercurea Ciuc: "Clubul a fost cel care a iniţiat rezilierea contractului cu Enriko Tucker"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.04.2012

În urma articolului "Enrico Tucker și-a reziliat contractul cu Miercurea Ciuc" publicat în cursul zilei de ieri, site-ul nostru a fost contactat azi de către clubul BC Perha Harghitei Miercurea Ciuc care a dorit să facă unele lămuriri în această situaţie.

Oficialii ciucani ne-au adus la cunoştinţă faptul că nu Tucker şi-a reziliat contractul ci clubul a decis să termine înţelegerea cu jucătorul american.

Clubul a fost cel care a iniţiat rezilierea contractului cu Enriko Tucker. Nu ştiu de unde a apărut prima informaţie, însă aceasta este cea corectă. Cele două părţi au ajuns la un acord în privinţa rezilierii după ce clubul a propus acest lucru. Motivele au fost unele pe care nu dorim să le facem publice.

3 comentarii la aceasta stire:
  • katicabogar :

    ...
    se minte intr-un hal in baschetul romanesc... de ce nu se spun motivele daca clubul a reziliat contractul? el si-a reziliat contractul pt ceva ce nu a fost corect din partea unora..in fine mintiti in continuare

    cu 12 ani în urmă (07.04.2012) Raspunde
  • attitude_vs_altitude :

    draga Katica!
    Mai este un articol cu Foto despre meciul M Ciuc - Giurgiu. Ar fi benefic sa scrii si acolo niste aberatii.....

    cu 12 ani în urmă (08.04.2012) Raspunde
  • katicabogar :

    draga attitude_vs_altitude
    scriu daca vreau si acolo, ai vreo problema?

    cu 12 ani în urmă (08.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!