Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara primește vizita liderului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.04.2018

BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu închid penultima etapă din sezonul regulat la Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2017/2018. Partida este programată mâine, 25 aprilie, cu începere de la ora 19:30 în Sala Constantin Jude.

Acest joc are implicații importante la nivelul clasamentului pentru BC CSU Sibiu. Cu o victorie pe Bega și un pas geșit al lui U BT Cluj-Napoca în deplasarea de la Oradea, echipa lui Dan Fleșeriu va câștiga sezonul regulat, chiar înainte de meciul cu marea rivală. În cazul în care Sibiul va pierde la Timișoara, lupta pentru prima poziție înainte de playoff se va decide în ultima etapă, când BC CSU Sibiu va primi vizita lui U BT Cluj-Napoca.

Și pentru echipa este un meci important în economia clasamnetului. Dacă formația lui Tudor Costescu va câștiga ultimele două partide rămase din sezonul regulat, iar CSM CSU Oradea le va pierde pe ambele, atunci formația bănățeană va urca pe 4, grație rezultatelor direct pozitive, și va avea avantajul terenului propriu în prima rundă din playoff.

În tur BC SCM Timișoara a câștigat jocul cu BC CSU Sibiu, scor 92-78. La acel joc, Pratt și Railey, coechipieri la Sibiu, s-au bătut iar ultimul a fost pus pe liber. Pe teren propriu echipa sibiană a reușit să învingă de două ori, 81-73 și 74-64. Cele două combatante s-au întâlnit și în cupă, când Timișoara câștiga un adevărat thriller după prelungiri, scor 103-101.

BC CSU Sibiu nu s-a simțit foarte bine pe teren străin în ultima perioadă, acolo unde a pierdut ultimele trei partide disputate. Timișoara a jucat un singur meci în propria arenă în ultimele 5 etape și atunci reușea să câștige în fața lui U BT Cluj-Napoca cu scorul de 83-79.

Partida dintre BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu va fi arbitrată de o brigadă formată din Bogdan Podar, Laszlo Bukurești și Laurențiu Grigoraș. Comisar al partidei va fi Mircea Martiș.

FRB TV va transmite în direct partida de mâine, 25 aprilie.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    @Bodgan Isaila
    Paragraf 3, primul rand: Si pt echipa....

    Altfel cred ca va fi un meci strans, ca mai toate meciurile TM in sezonul asta, dar castigat de SB care isi va asigura locul 1 inainte de ultima etapa din sezonul regulat.

    cu 6 ani în urmă (25.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!