Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Tmișoara are trei jucători accidentați după meciul cu CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.03.2017

BC SCM Timișoara a ajuns la al 10-lea eșec al sezonului, după ce pierdut pe teren propriu cu scorul de 92-73 în fața lui CSM CSU Oradea. A fost al doilea eșec consemnat de bănățeni în Top 6 din tot atâtea partide jucate.

Pe lânga lipsei formei sportive, formația lui Tudor Costescu se confruntă cu probleme medicale, după ce trei jucători s-au acidentat la meciul cu CSM CSU Oradea.Jonte Flowers a fost primul jucător care a resimțit probleme medicale. Americanul se pare că a suferit o întindere musculară la încălzire. Tudor Costescu a anunțat primul cinci pentru meciul cu Oradea înaintea accidentării lui Flowers și astfel a trebuit să schimbe strategia din mers.

Al doilea jucător accidentat a fost Dominique Rambo, cel care a ieșit de pe parchet în primul sfert și nu a mai intrat până la final. Americanul a fost menajat în partida precedentă cu CSU Sibiu, locul său în lotul Timișoarei fiind luat atunci de Nikola Otasevic.

Alin Andrieș avea să încheie și el mai repede partida. Jucătorul român a aterizat pe piciorul unui adversar după o aruncare și astfel a suferit o accidentare la gleznă. El a fost scos pe brațe de colegi și nu a mai revenit pe parchet până la finalul confruntării.

BC SCM Timișoara nu a anunțat nimic oficial despre accidentările celor trei jucători, până la momentul redactării acestui articol.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!