Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timba, ineficientă la aruncările din acţiune

Marius Petri

Marius Petri
04.11.2013

BC Timba a pierdut meciul de sâmbătă seară contra celor de la CSU Atlassib, scor 62-89. Acest eşec este al cincilea din acest campionat pentru formaţia antrenată de Bogdan Murărescu.

Cel mai bun om al Timbei din acest ultim meci a fost din nou Kevin Bridgewaters, căpitanul „urşilor” reuşind să marcheze 18 puncte. Acest a înscris de 5 ori din cele 7 aruncări din interiorul semicercului, având şi 2/5 coşuri de 3 puncte şi 2/3 de la linia de pedeapsă în 28’40” petrecute pe parchet. Surprinzător, micuţul fundaş american a reuşit 4 recuperări, ajutându-şi coechipierii şi cu 4 pase decisive, totul pentru un indice total de 19 în dreptul eficienţei.

Înafară de conducătorul de joc s-a mai remarcat şi John Florveus, cu un indice al eficienţei de 12. Pivotul a petrecut 19’31” pe teren, ajutându-şi echipa prin 9 recuperări şi 8 puncte marcate, dar a fost şi foarte agresiv, totalizând 5 faulturi în începutul ultimului sfert şi fiind astfel eliminat.

Pe de altă parte, meciul de sâmbătă a fost cel mai slab din acest campionat pentru Marjan Tasic. Baschetbalistul sârb a ratat extrem de mult, reuşind doar 2 coşuri din acţiune dintr-un total de 16 încercări (11 de două puncte şi 5 din afara semicercului). Acesta a mai reuşit şi 4/4 coşuri de la linia de pedeapsă, reuşind şi 5 recuperări. Evoluţia ştearsă a lui Tasic este reprezentată cel mai bine de 2-ul din dreptul indicelui de eficienţă, cel mai mic din acest sezon pentru sârb.

Per total, echipa de pe Bega a suferit cel mai mult la aruncările din acţiune, având un procentaj de doar 27.6% la aruncările de la mare distanţă şi 37.1% la cele de două puncte. Timişorenii au excelat însă la capitolul “libere”, unde au ratat doar o aruncare pentru un procentaj de 92.3%. 

*sursă foto: facebook.com/BCTimba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!