Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timba Timișoara, învinsă și de U BT Cluj-Napoca

Dan Oancia

Dan Oancia
05.03.2015

BC Timba Timișoara a întâlnit-o în etapa a XXII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe U BT Cluj-Napoca, grupare care a poposit pe Bega după două victorii răsunătoare, în fața primelor două clasate, Steaua EximBank București și CSU Asesoft Ploiești. Chiar dacă au făcut o primă parte foarte bună în care au reușit să țină aproape de oaspeții care au fost favoriți cerți, bănățenii au terminat „pe scut”, scor final 78-94.

În ciuda lucrurilor neplăcute care s-au întâmplat în tabăra celor de la BC Timba Timișoara, Bluntt fiind ultimul care a „dezertat” alegând Franța, „urșii” s-au ținut foarte bine de cei de la U Banca Transilvania, care a venit pe Bega după două victorii răsunătoare în fața Stelei București și a lui CSU Asesoft Ploiești. Dacă după primele 10 minute scorul era egal, 19-19, pe parcursul sfertului secund bănățenii au intrat în avantaj, 27-23.

Gruparea condusă de pe bancă de Bogdan Murărescu și-a menținut avantajul și spre jumătatea sfertului secund, iar când mai erau 3 minute de joc scorul era egal, 36-36.  Dezechilibrul a început să se creeze odată cu apropierea pauzei, scor 36-45 pentru oaspeți, moment în care BC Timba a cerut primul time-out. Scorul pauzei a fost 36-49 pentru U Banca Transilvania.

BC Timba Timișoara nu s-a lăsat mai prejos, chiar dacă după forcing-ul din finalul sfertului secund, U BT Cluj-Napoca părea că va evada în câștigătoare certă. „Urșii” au recuperat pe parcursul sfertului al treilea 3 puncte, iar înainte de intrarea în ultimele 10 minute scorul era 59-69 pentru oaspeți. După ce Reljic a înscris 2 puncte, Hargrove cu o aruncare de la distanță, Barnette și Jones cu câte două puncte, au ridicat scorul la 61-75. Ardelenii au apăsat pedala de accelerație spre final, astfel că scorul a fost în cele din urmă 78-94.

BC Timba Timișoara va juca în etapa viitoare tot pe teren propriu, cu CS Energia Târgu-Jiu, în timp ce, după ce va sta o rundă, U BT Cluj-Napoca va joca în Gorj, cu aceeași echipă.

*Foto: Facebook / BC Timba Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!