Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara a oferit minute de joc tinerilor de la Liga II

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.02.2013

Tridentul Zoran Milencovici - Georgian Păun - George Toth, care alcătuiește scheletul echipei U23 de la BC Timișoara, a beneficiat de un număr important de minute de joc la nivel de Liga Națională. Cei trei au evoluat în partida cu Dinamo București, care a deschis etapa a 22-a din sezonul regulat al Ligii Naționale, încheiată cu scorul de 112-63.

Cei trei au intrat prima oară în teren pe parcursul sfertului al doilea, fiind apoi folosiți pe finalul partidei, în secvența a 4-a. Fiecare dintre ei a stabilit un record personal de minute de joc în actuala ediție a Ligii Naționale.

Toth a avut 16 minute, cu 3/5 din acțiune și 2/3 la libere pentru un total de 8 puncte. A contribuit cu 5 recuperări, 2 pase decisive și o posesie pierdută pentru 11 la eficiență.

Milencovici a avut 15 minute de joc, cu 3/5 din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 9 puncte, El a avut și o recuperare pentru un indice de 8 la eficiență.

În fine, Păun a petrecut 13 minute în teren, perioadă în care a avut 3/6 din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă pentru 7 puncte, cu 5 recuperări, 2 pase decisive și un capac, respectiv două posesii pierdute pentru un indice de 9 la eficiență.

De notat că fiecare dintre cei trei a stabilit recorduri personale de puncte și eficiență în Liga Națională.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!