Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara. Badnjarevic se teme ca jucătorii români să nu se relaxeze de sărbători

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
29.12.2011

Badnjarevic rămâne la fel de exigent cu elevii săi chiar şi pe perioada sărbătorilor

Sărbătorile le pot pune beţe în roate baschetbaliştilor timişoreni. Forţaţi de dubla cu Asesoft să revină mai repede la antrenamente, Leii din Banat trebuie să fie cât mai concentraţi înaintea duelului cu fosta campioană. Predrag Badnjarevic crede că e posibil ca sărbătorile să îi înmoaie pe jucătorii români, pentru că sârbii din echipă vor sărbători abia în ianuarie.

Nu m-am mai întâlnit până acum cu astfel de situaţii. Le aduc aminte însă că sunt jucători profesionişti şi că trebuie să fie foarte serioşi. Ştiu însă că şi la Asesoft sunt mulţi români, aşa că şi ei ar putea avea aceeşi problemă.

Fundaşul Zlatko Jovanovic îndeamnă şi el la concentrare în rândul colegilor săi.

Suntem profesionişti. Acesta e programul şi trebuie să ne pregătim aşa cum trebuie. Practic acum ne antrenăm pentru restul campionatului.

Dominique Archie a revenit din America, iar Ivan Siriscevic s-au alăturat şi el echipei după ce au avut o zi în plus să îşi rezolve problemele cu viza. Echipa se pregăteşte normal la sala Olimpia. Staff-ul încearcă să găsească un adversar pentru un meci amical înaintea primei manşe cu Asesoft, din 6 ianuarie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!