Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara caută primul succes la Târgu Jiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.10.2012

Energia Rovinari și Baschet Club Timișoara se vor confrunta pentru a 14-a oară în cadru oficial cu ocazia rundei a 3-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, în cursul serii de miercuri (17.10).

În toată istoria confruntărilor directe, indiferent de competiție sau faza acesteia, Timișoara nu a învins niciodată la Târgu Jiu. S-au consemnat șase meciuri directe, toate fiind adjudecate de gorjeni.

De notat că pe parcursul sezonului 2008/09, primul al Energiei în eșalonul de elită al baschetului românesc, s-au consemnat șapte meciuri. Astfel, în sezonul regulat s-au împărțit victoriile, în Cupa României a triumfat Energia, pentru ca în playoff să se impună Timișoara.

Scorul general al confruntărilor directe este de 7-6 în favoarea Energiei Rovinari. Oltenii au câștigat o dată pe terenul Timișoarei. Acest lucru s-a consemnat în Cupa României, în sezonul 2008/09.

În sezonul precedent victoriile au fost împărțite. BC Timișoara a învins pe teren propriu cu scorul de 91-75. În schimb, în retur, Energia s-a impus cu scorul de 90-89.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!