Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara debutează marţi în Liga Balcanică!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
24.10.2011

Alb-violeţii spun marţi "start" în Liga Balcanică. Timişorenii vor evolua în prima etapă din grupă în deplasare cu Rilski Samokov din Bulgaria. Trupa de pe Bega a mai evoluat până acum în Liga Europei Centrale sub comanda lui Dragan Petricevic, iar acum urcă ştacheta prin participarea în Liga Balcanică.

Rilski Sportist Samokov, este singura echipă de două ori medaliată din istoria BIBL. Bulgarii au cucerit trofeul în 2009 și argintul anul acesta. Rilski este în reconstrucție, pierzând doi jucători valoroși în această vară, coșgeterul Ivan Lilov și căpitanul Aleksandar Gruev. Bulgarii a adus doi stranieri în intersezon, croatul Ante Bilobrk și sârbul Filip Vukosavljevic, care se adaugă unui al treilea jucător din afara Bulgariei, fundașul sârb Branko Mirkovic, care a făcut parte și din garnitura care a cucerit Liga Balcanică în 2009, conform www.bctimisoara.ro

Lotul bulgarilor are media de vârstă de 25 de ani și patru luni și media de înălțime de 1,96 metri. Prima divizie bulgară a parcurs doar două etape, în care Rilski a câștigat un meci (80-66, cu Cerno More) și l-a pierdut pe al doilea (70-75, cu Tundja Yambol), menţionează aceeaşi sursă.

Partida dintre Rilski Samokov şi BC Timişoara va avea loc marţi, de la ora 17:30 şi va fi transmis în direct de TVR 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!