Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara, fără Persic și Jovanovic în dubla deplasare de la Târgu Mureș și Steaua București

Dan Oancia

Dan Oancia
30.01.2015

Jocurile bune din startul anului 2015 au fost succedate de ghinion pentru BC Timişoara. „Leii” din Banat nu vor putea conta în dubla deplasare, de la Târgu Mureș și de la Steaua București, pe cei mai buni marcatori din anul acesta, Dalibor Persic și Zlatko Jovanovic.  Dacă primul dintre ei s-a accidentat la finalul jocului din etapa trecută cu Energia Târgu Mureș, Jovanovic „a pățit-o” la unul dintre antrenamente.

„Plecăm la Târgu Mureș și Steaua cu ambiția de a face două jocuri bune, dar și cu două probleme medicale. Persic nu și-a revenit după accidentarea la gleznă, iar Zlatko Jovanovic are probleme fibrilare și a devenit indisponibil. Este păcat că apar aceste dificultăți acum, când echipa era în formă, însă ele există în viata unei echipe. Vom deplasa un lot de 11 jucători, cu doar 5 străini, dar șă fiți siguri că toți cei ce vor intra în teren se vor bate cu ambiție pentru fiecare minge”, a declarat Dragan Petricevic, potrivit bctimisoara.ro.

Din 184 de puncte marcate în retur de BC Timișoara, cei doi bosnieci au contribuit cu peste 50%. Dacă Jovanovic a înscris 55 de puncte, extrema Dalibor Persic a contribuit la zestrea grupării de pe Bega cu 45 de puncte.

*Foto: sport9.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    "grecul" Petricevic...
    Fereste-te de greci mai ales cand iti aduc daruri,sau cum bine zicea cineva pa un forum de sport, voi crede atunci, cînd cu 10 minute înainte de meci, Dragan se duce să semneze foaia ofocială de joc. Meci greu pentru ambele echipe.

    cu 9 ani în urmă (30.01.2015)
    • SCM Timișoara sorin:

      plauzibil
      Articolul este inspirat de pe bctimisoara.ro si pare a fi cel mai concludent din ultimele zile.In opinia mea si echipa din Targu Mures a pierdut un jucator important,prin plecarea lui Matija Ceskovic.

      cu 9 ani în urmă (31.01.2015)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș bbbarni :

    ???
    Energia Târgu Mureş??? He he...

    cu 9 ani în urmă (30.01.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș bbbarni :

    ???
    Energia Târgu Mureş??? He he...

    cu 9 ani în urmă (30.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!