Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara-Gaz Metan, avanpremiera semifinalei de Cupă

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.03.2013

LNBM

joi, ora 19:00

17-9 Fişa meciului 18-8

Etapa a XXVII-a a LNBM propune un duel puternic între BC Timişoara şi Gaz Metan Mediaş. Cele două formaţii se vor duela joi într-o avanpremieră a semifinalei de Cupă ce va avea loc tot la Timişoara, peste trei săptămâni.

Meciul de acum este însă la fel de important pentru că poate decide locul ocupat de cele două formaţii la finalul sezonului regulat. În cazul unui succes, Timişoara egalează Mediaşul. Altfel, ardelenii obţin două victorii în plus faţă de bănăţeni şi rămân în cursa pentru primele patru poziţii.

BC Timişoara încheie cu Mediaşul o serie grea de meciuri. Alb-violeţii au învins Craiova, dar apoi au pierdut la Ploieşti. Acum, elevii lui Srdjan Jovanovic sunt foarte montaţi să treacă de Mediaş, asta pentru a încerca să obţină patru victorii la rând pe final de sezon. Leii din Banat au trei jocuri mai uşoare în ultimele runde. Gruparea de pe Bega mizează pe energia nou-venitului Downey, iar antrenorul va experimenta din nou cu doi conducători de joc. Alb-violeţii caută să îşi deruteze adversarul după ce întreg sezonul au mizat excesiv pe aportul lui Zlatko Jovanovic.

Gaz Metan Mediaş e formaţia care stă mai bine în clasament, dar care poate face atât jocuri excelente, cât şi unele catastrofale, cum ar fi cel cu Farul. Elevii lui Marcel Ţenter vin după o serie foarte bună, cu 9 victorii consecutive! În plus, ardelenii au un bilanţ pozitiv în deplasare, cu 8 victorii şi 5 înfrângeri. Medieşenii trag tare pentru a prinde locul doi. Sunt la o singură victorie de această poziţie şi caută să speculeze oscilaţiile timişorenilor.

Gazdele s-au mobilizat destul de bine pentru acest joc. Mai mult ca sigur sala va fi plină, iar la meci îşi anunţă prezenţa, după o pauză de aproape 2 ani şi o parte a fostei galerii a Elbei.

În tur, timişorenii s-au impus cu 77-69, iar la general conduc cu 10-8.

Partida dintre BC Timişoara şi Gaz Metan Mediaş va avea loc joi, de la ora 19:00 şi va fi condusă de Doru Vinaşi, Mircea Şerban, Răzvan Roşoagă. Meciul nu va fi televizat.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ravelstein :

    Protest
    adresat postului TV Digisport: Nu e posibil sa nu transmitetzi meciul de mare interes TM-Medias, meci cu foarte mare importanta in stabilirea clasamentului pentru
    play-off, daca tineti cu adevarat la interesul spectatorilor fideli ai acestui sport.

    cu 11 ani în urmă (13.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor :

    si eu protestez
    ce meci tare va fii la timisoara, iar digi sport transmite oradea- csm buc, oare ce audienta va avea acel meci? sau nu conteaza audienta ,doar costurile....

    cu 11 ani în urmă (13.03.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    victor
    DIGI TRANSMITE MECIUL PLOIEST-CRAIOVA la ora 18,iar meciul care nu are atata importanta pentru tine Oradea- CSM Bucuresti,este transmis pe Digi 24 Oradea,deci nu afecteaza cu nimic transmisia meciului tau preferat.Iti inteleg frustrarea dar nu si nedumerirea.

    cu 11 ani în urmă (13.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Management!
    Aici FRB trebuie sa intervina macar de la anul si sa incerce sa vanda 3-4-5 meciuri la 2 sau mai multe televiziuni....ceva in genul fotbalului!
    E clar ca nivelul baschetului de la noi a crescut si cred ca 3-4 meciuri pe etapa se vor putea vinde pe bani frumusei!
    Consider ca avem la ora actuala 8 echipe bune!

    cu 11 ani în urmă (13.03.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    suporter oradean
    Citeste info de la adi m.
    Asa vei inetlege frustrarea: se pare ca Digi acopera un areal intins (in care se afla jumatate din echipele din LNBM) cu un singur car TV. Acelasi car nu putea fi si in Oradea si in Timisoara. Nu inteleg de ce ai luat-o atat de personal. Nimeni nu are nimic cu Oradea, CSM Oradea sau suporterii Oradeni. Ci doar cu Digi. Daca nu au capacitatea tehnica sa transmita mai multe meciuri sa nu se fi angajat la astfel de contracte de televizare.

    cu 11 ani în urmă (13.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!