Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara joacă pe terenul lui Kormend, ultima în grupa F

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
26.11.2012

foto: BC Timişoara (via facebook)

BC Timişoara joacă marţi un nou meci în grupa F din FIBA EuroChallenge. Leii din Banat se deplasează pe terenul lui Kormend pentru runda a IV-a. Alb-violeţii au meci pe terenul ultimei clasate în grupă şi singura formaţie fără victorie în această serie.

Elevii lui Predrag Badnjarevic şi-au redus şansele de calificare în runda trecută, după eşecul de pe teren propriu cu Szolnok. Acum, alb-violeţii caută să învingă la Kormend şi să spere că Szolnok va pierde cu Oldenburg. Cu toate aceastea, bănăţenii au nevoie şi de alte rezultate pozitive. Fie un succes la Szolnok, fie unul acasă cu Oldenburg. Până la acele meciuri însă, trupa din Banat trebuie să obţină un succes pe terenul lui Kormend. Dacă este să analizăm jocul tur, alb-violeţii nu ar trebui să aibă mari probleme în a-şi adjudeca victoria. Dar, maghiarii au dovedit că au forţă şi că pot întoarce rezultatul şi de la diferenţa mari. Kormend s-a predat greu cu Szolnok şi a fost depăşită clar doar de Oldenburg. La Timişoara a suferit însă şi a cedat la 10 puncte.

Bănăţenii mizează pe forţa grupului şi după o serie de cinci victorii la rând în campionat au un moral excelent. Badnjarevic trebuie doar să gestioneze seria lungă de deplasări, începută în weekend la Miercurea-Ciuc, continuată acum la Kormend şi care se va încheia sâmbătă la Craiova. Dacă bănăţenii reuşesc să fie agresivi pe toată durata jocului, au o şansă bună să obţină a doua victorie în grupa F.

Partida dintre Kormend şi BC Timişoara va avea loc marţi, de la ora 19:00, ora României şi va fi transmisă de Digisport şi Digi24 Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!