Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara, misiune facilă cu Giurgiu

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
26.03.2013

LNBM

miercuri, ora 19:00

19-9 Fişa meciului 10-18

După succesul cu Timba, baschetbaliştii de la BC Timişoara joacă tot în sala C. Jude, dar ca şi gazde de această dată în confruntarea cu CSŞ Giurgiu de miercuri seara. Este ultimul meci pe teren propriu pentru elevii lui Srdjan Jovanovic în acest sezon regulat, unul pe care Leii vor să îl câştige pentru a lupta prinde in-extremis locul 4 în clasament. De partea cealaltă, cu conturile încheiate, Giurgiu a renunţat la unii străini şi vine la Timişoara să îşi joace şansa, dar porneşte clar cu opţiunea a doua.

Leii din Banat caută să prindă din urmă Craiova pe acest final de sezon. Având în vedere că mai joacă cu Giurgiu şi Farul, bănăţenii vor două victorii şi aşteaptă paşii greşiţi ai oltenilor. Alb-violeţii nu au timp de respiro după derby-ul local cu Timba şi au pus gând rău şi Giurgiului. Deocamdată nu sunt probleme de lot pentru Srdjan Jovanovic. Singura bătăie de cap a antrenorului este numele jucătorului străin care va rămâne în afara lotului. Ultima oară, Delvon Johnson a luat loc doar în tribună.

De partea cealaltă, Chris Terrell nu are foarte multe opţiuni la îndemână. După plecarea lui Marcus Melvin, antrenorul giurgiuvenilor se bazează în mare parte pe aportul lui Perry Petty, Vlaicu şi Chris Ware. Giurgiul va încheia sezonul regulat pe locul 12 şi va înfrunta Timba în play-out, iar oaspeţii de mâine îşi propun să joace cât mai bine tocmai în perspectiva acelei serii. 

În tur, BCT s-a impus la Giurgiu cu 79-68. La general, bănăţenii conduc cu 2-1.

Partida va avea loc miercuri, de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!