Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara obține victoria în meciul cu Gaz Metan Mediaș

Valentin Todea

Valentin Todea
08.11.2015

Cu un nou antrenor principal, dar și cu două noutăți în rândul jucătorilor, BC Timișoara se impune în fața celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 92-86 (20-17, 27-25, 26-19, 19-25).

Echipele de start:

BC Timișoara: Petrișor, Jelenic, Subotic, Smith, Djapa

Gaz Metan: Nikolic, Solopa, Peciukas, Pushtavar, Grabauskas

În startul partidei gazdele au condus cu 6-1, după care cele două echipe au mers cap la cap până la finalul primului sfert, Subotic aducând un nou avantaj de 5 puncte pentru timișoreni printr-o reușită de la mare distanță. Medieșenii au avut însă ultimul cuvânt de spus în prima parte a meciului, Tischenko marcând din interiorul semicercului. Trupa de pe Bega se distanțează la 10 puncte după coșul de 3 puncte înscris de Milencovici, 33-23. Peciukas răspunde pentru oaspeți, înscriind din două aruncări din afara semicercului, Smith punctând și el între aceste două execuții, 35-29. Jucătorul grupării bănățene marchează mai apoi de la mare distanță, pentru ca ulterior Pustahvar să își apropie echipa la o diferență de 3 puncte prin același procedeu, 38-35. Pauza mare vine la scorul de 47-42, după cele două libere transformate de Subotic.

A treia parte a meciului este deschisă de reușita de 3 puncte a lui Solopa, iar Navickas marchează de două ori din dreptul liniei de fault pentru 58-54. Ivan Jelenic din afara semicercului aduce un avantaj de 12 puncte formației sale, 70-58. La sfârșitul sfertului trei, tabela indica 73-61. Djapa reface diferența de 12 lungimi de la mare distanță, 80-68. Gaz Metan se apropie în două rânduri la 4 puncte, la 88-84 și 90-86, însă Dundjerski stabilește scorul final prin două reușite de la linia de libere.

Pentru BC Timișoara s-au remarcat Subotic (28 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive), Toth (12 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție, un capac), Dundjerski (13 puncte, 8 assist-uri, 5 recuperări, o intercepție), Smith (13 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții) și Djapa (11 puncte, 2 recuperări).

De la Gaz Metan Mediaș au ieșit în evidență Peciukas (15 puncte, 6 recuperări, 5 assist-uri, 3 intercepții), Pustahvar (19 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive), Tischenko (10 puncte, 3 recuperări, un assist, 2 intercepții), Navickas (10 puncte, 4 recuperări) și Nikolic (10 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții).

*Foto: sporttim.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!