Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara, şanse scăzute şi în returul cu Oldenburg

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
03.12.2012

BC Timişoara primeşte marţi seara vizita liderului grupei F din FIBA EuroChallenge, EWE Baskets Oldenburg. Nemţii vin în Banat din postura de echipă neînvinsă în serie şi sunt favoriţi în confruntarea cu alb-violeţii. Gazdele speră însă că adversarii vor fi mai relaxaţi pentru că şi-au asigurat calificarea în faza următoare. 

Timişoara nu se simte deloc bine în această perioadă. Înfrângerea de la Kormend a pus punct aventurii lui Predrag Badnjarevic pe Bega, iar eşecul de la Craiova a consemnat debutul nefericit al succesorului său, Srdjan Jovanovic. Acum, Leii din Banat au parte de încă un duel extrem de dificil. În plus, în weekend joacă la Mediaş, o altă formaţie care evoluează în EuroChallenge.

Pentru meciul cu EWE Baskets Oldenburg, timişorenii se agaţă de orice şansă. Mizează şi pe o concentrare mai slabă a adversarilor. Nemţii nu mai au un obiectiv arzător în aceste ultime două jocuri, dar cu toate astea sigur nu se vor preda în Banat. Alb-violeţii trebuie să profite însă la maximum de ultimul joc european din sala Olimpia, în acest sezon, şi să le arate fanilor că îşi merită locul în grupele EuroChallenge. În plus, Srdjan Jovanovic poate folosi partida pentru a mai fixa unele probleme apărute în ultima vreme.

De partea cealaltă, Oldenburg e o formaţie care va ţine la blazon şi care va veni sigur la victorie în sala Constantin Jude.

Partida dintre BC Timişoara şi EWE Baskets Oldenburg va avea loc marţi, de la ora 20:00 şi va fi transmisă de TVR 2 şi TVR Timişoara.

foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!