Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara, specialista revenirilor

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.03.2013

BC Timișoara a bifat cea de-a 6-a victorie consecutivă pw teren propriu în Liga Națională de baschet masculin. Formația pregătită de către Srdjan Jovanovic a învins pe Gaz Metan Mediaș, scor 86-80.

Alb-violeții sunt neînvinși pe teren propriu din 10 ianuarie 2013, când au cedat în fața lui BC Mureș, scor 67-77. De atunci au învins pe Energia Rovinari, CSM Oradea, Dinamo București, BC Miercurea Ciuc și SCM U Craiova.

A fost al 3-lea meci în această serie în care bănățenii revin pe tabela de marcaj după un handicap major:

- vs CSM Oradea, scor 63-56, revenire de la -15
- vs SCM U Craiova, scor 85-81, revenire de la -21
- vs Gaz Metan Mediaș, scor 86-80, revenire de la -17

De notat că BC Timișoara are 12-2 în jocurile de pe teren propriu și împarte prima poziție la acest capitol, alături de CSM Oradea. În schimb, BC Mureș și SCM U Craiova au 11-2. Adică un meci mai puțin disputat acasă.

Foto: bctimisoara.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!