Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara stabilește recordul stagional de coșuri de trei puncte

Paul Olar

Paul Olar
08.03.2015

BC Timișoara a mărșăluit în confruntarea cu Universitatea Cluj-Napoca, încheiată la scorul de 103-70. Disputa a contat la etapa cu numărul XXIII, având loc sâmbătă, la Sala Sporturilor „Constantin Jude”.

Formația lui Dragan Petricevic a fost superioară în permanență, iar acestă afirmație poate fi întărită grație statisticii. Cel mai important aspect este legat de performanța bănățenilor din spatele arcului de cerc.

Cu alte cuvinte, „leii” și-au răpus adversarii de la mare distanță, izbutind să trimită în coș jumătate din arucările efectuate. Aici a contribuit din plin Dalibor Persic, cel care a totalizat 6/9 de la trei puncte. Radenko Pilcevic a contabilizat 3/7, iar Kelvin Lewis a avut 2/4.

Totodată, Zoran Milencovici, Zlatko Jovanovic, Vlad Szekely, Milos Pesic, Jahenns Maningat și Bogdan Popescu și-au susținut colegii cu câte o reușită de la mare distanță. Prin urmare, BC Timișoara a izbutit 17 coșuri de trei puncte din 34 de încercări, stabilind un record stagional.

Precedenta performanță aparținea formațiilor CSU Atlassib Sibiu, respectiv Gaz Metan Mediaș. Acestea au punctat de 15 ori din spatele liniei de 6.75 în partidele cu BC Timba, respectiv Universitatea Cluj-Napoca.

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!