Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara victorioasă la Vrsac

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
30.12.2013

*foto: facebook.com/baschetclubtimisoara


În cursul zilei de duminică Dragan Petricevic și-a condus elevii într-un meci de verificare împotriva lui KK Vrsac, echipa de pe locul 8 din campionatul Serbiei. Chiar dacă “leii” au evoluat fără doi jucători de bază, Panic (încă accidentat) și Conley (urmează să ajungă în țară la începutul lunii ianuarie), ei au dominat meciul, instalându-se la conducere încă de la debut.

După primul sfert scorul era 17-24 în favoarea echipei noastre, dar până la pauză gazdele au echilibrat meciul și s-au apropiat la numai 2 puncte. Evoluția bună a nou-venitului Vasojevic, dar și câte un double-double consemnat în dreptul a doi dintre titularii obișnuiți ai echipei a permis un final de partidă controlat de timișorenii care s-au impus cu 75-81.

Cele mai multe puncte le-a înscris Zlatko Jovanovic, 26, el reușind și 10 pase decisive. El a fost urmat de  Vasojevic cu 20 puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări. Un meci bun a făcut și pivotul Radulovic cu 16 puncte și  10 recuperări. Și-au mai adus contribuția la victorie Gacesa cu 6 puncte, 5 recuperări, Lăpuşte 6 puncte, 3 recuperări, Dragoș Andrei 5 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive și George Toth cu 2 puncte.

Pentru BC Timişoara urmează dubla din sferturile de finală ale Cupei României, cu CSM Oradea, în 8 și 12 ianuarie, cu primul meci în deplasare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!