Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara vs. Energia Târgu Jiu, etapa a XVI-a din LNBM

Dan Oancia

Dan Oancia
23.01.2015

BC Timișoara și Energia Târgu Jiu se vor întâlni în etapa a XVI-a din LNBM. „Leii din Banat” vor încerca să lege victoriile, după debutul bun în anul 2015 realizat în etapa precedentă contra cocitadinei BC Timba Timișoara, pe care a învins-o cu scorul de 90-75. De partea cealaltă, Energia Târgu Jiu vine după o victorie importantă realizată pe teren propriu contra ocupantei poziției a treia, BCM U Pitești, în fața căreia s-a impus cu 87-80.

Gazdele de mâine nu vor putea conta pe Bogdan Popescu, despre a cărei situație a vorbit și Dragan Petricevic.Bogdan înțelege, dacă nu înțelege se uită în buletin și înțelege din nou… Sunt sigur că jucătorii vor rezista până la finalul sezonului”, a declarat antrenorul BCT-ului înaintea duelului de sâmbătă. Gorjenii conduc în disputele directe, având 11 victorii, față de cele șapte ale timișorenilor. BC Timișoara nu a mai câștigat contra Energiei din ianuarie 2013, atunci când o învingea pe teren propriu cu scorul de 94-87.

Cele două echipe sunt și vecine de clasament. Bănățenii ocupă locul al optulea cu șapte meciuri câștigate și șase pierdute, la egalitate de puncte cu Târgu Jiu, 20, în aceeași situație aflându-se și U BT Cluj-Napoca.

Partida va începe sâmbătă, de la ora 19.15, în sala „Constantin Jude”.

*Foto: facebook / BC Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!