Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM Baia Mare se retrage din Liga Națională. „Nu încercăm să găsim vinovați și nici motive. Nu mai avem forța să continuăm”

Paul Olar

Paul Olar
15.02.2017

BCM Baia Mare și-a anunțat retragerea din campionat, prin intermediul unei scrisori publicate în această seară.

"După promovarea istorică în sezonul 2015-2016 echipa de seniori a clubului nostru a scris ultima pagină din acest volum al baschetului băimărean, retrăgându-se din campionatele naționale ( LigaNationala și Liga I de baschet masculin, sezonul 2016-2017 ) .

Nu încercăm să găsim vinovați și nici motive, ne retragem pentru că nu mai avem forța necesară de a continuă , dar lăsăm în urma noastră o serie de lucruri bune care au contribuit pozitiv la crearea unei legături între suporterii băimăreni și baschet. De altfel , noi, am reușit să avem la clubul nostru un număr foarte mare de practicanți și iubitori de baschet din raza municipiului Baia . Cu începerea activității noastre, Sala Polivalentă “Lascar Pana” a respirat din nou Baschet, fiind pregătită pentru meciurile disputate la cel mai înalt nivel.

Toate realizările noastre au fost posibile datorită implicării responsabile și susținute a numeroși parteneri.

-Partenerilor noștri: “ARAMISFEELING” , “SFARATOURS” , “MEZOFORTE” , “FERMA ZOOTEHNICA” , “MEURS” , “BLACHOTRAPEZ” , “ INSIDEMEDIA” , “VERTICAL JUMP” , “FLOARE DE COLTI”-le mulțumim pentru consecvență și dorim ca să rămâneți în continuare susținătorii acestui sport minunat în municipiul Baia Mare.

-Jucătorilor, staff-ului tehnic și personalului auxiliar al echipei le mulțumim pentru ardoarea, sacrificiul, devotamentul de care au dovadă, cât și pentru prezența lor în municipiul Baia Mare. Le dorim succes și perseverență în cadrul noilor cluburi, și poate o ulterioară revenire în baschetul băimărean.

-Administrației publice locale și județene le mulțumim că în decurs de atâta timp au fost alături de noi și datorită sprijinului financiar acordat ,am reușit să performam la nivelulbaschetului de seniori. Sperăm ca baschetul să rămană o prioritate .

-Federației Române de Baschet le suntemrecunoscatori pentru toleranța cu care ne-au tratat, dându-ne șanse de participare și de afirmare în orice moment, în dorința de a crește echipa și performanțele ei. Le mulțumim și sperăm la o viitoare colaborare.
-Și nu în ultimul rând , le mulțumim suporterilor și celor care ne-au fost alături și sperăm ca baschetul din Baia Mare să le ofere noi provocări.

Va mulțumesc,

Președinte BC Olimpic BM 

George Opris"

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu amg :

    Trist...
    Asta se intampla cu echipe mici, bugete infime, greu sa faci fata unor echipe cu "banci". Pacat pentru baschet, pentru sportul romanesc!

    cu 7 ani în urmă (15.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      colegu
      "luati va" si voi un manager priceput si poate veti gasi o banca - la propriu sau figurat - care sa investeasca. Brandul CSU Sibiu este unul puternic iar judetul si orasul Sibiu au destul potential economic pt a sustine o echipa de baschet care nu cere cat o echipa de fotbal de exemplu.
      Si hai sa lasam comentariile rautacioase ca nu i de vina nimeni ca U are buget si echipa faina anul asta. Cred, dimpotriva,ca este un exemplu si un stimulent pentru celelalte echipe din campionat sa investeasca si sa faca performanta.

      cu 7 ani în urmă (15.02.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    Pacat
    Cand s-a retras Asesoftul nu mi-a parut rau , dar acum chiar ca este pacat ca baimarenii au fost nevoiti sa se retraga.

    cu 7 ani în urmă (15.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!