Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM Pitești profită de avantajul terenului propriu și trece de SCM Craiova

BCM Pitești profită de avantajul terenului propriu și trece de SCM Craiova

BCM Pitești trece de SCM Craiova cu scorul de 76 la 72 și își consolideaza prima poziție în Grupa Galbenă. 

Echipa antrenată de Hristu Șapera a început mai bine partida și a câștigat primele două sferturi, cu scorul de 20 la 17 și 22 la 18 și a intrat cu un avantaj de 7 puncte la cabine. Diferența a fost făcută în mare parte de aruncările de la distanță ale lui Cameron Rundles și Goran Gajovic. 

Tudor Gheoghe a reușit două aruncări de la distanță pe finalul sfertului trei și a oprit momentul bun al craiovenilor, ducându-și echipa la 12 puncte distanță, scor 59 la 47. 

Piteștenii au început ezitant sfertul decisiv și nu au reușit să înscrie din acțiune decât după aproape 5 minute de joc, prin Devin Searcy, care a finalizat un and-one și a dus scorul la 64-54, Cameron Rundles a transformat o aruncare de două puncte și a restabilit diferența de 12 puncte, obligândul pe Aco Todorov să solicite un time-out. Timpul de odihnă a avut efect și Diculescu, Pratt și Derrick Low au înscris de la mare distanță, ducând scorul la 70-68 pentru argeșeni cu doar 1 minut și 10 secunde rămase pe tabelă. Același Rundles a oferit replica, printr-o aruncare de la distanță, care a pus din nou echipa din Trivale în postura de favorită la câștigarea partidei. Gajovic a transformat ambele libere de care a beneficiat și a dus scorul la 76 la 71 cu 21 de secunde rămase de jucat. Omari Gudul mai înscrie o liberă, însă nu face decât să reducă diferența la 4 puncte și BCM Pitești a trecut de SCM Craiova cu scorul de 76 la 72. 

Principalii realizatori

Cameron Rundles a fost cel mai bun marcator al învingătorilor cu 17 puncte, pe lângă punctele marcate acesta și-a trecut în cont și 6 pase decisive. Devin Searcy a terminat partida cu 14 puncte, în timp ce căpitanul echipei Goran Gajovic și-a trecut în cont 12 puncte. Tudor Gheorghe a contribuit cu 8 puncte, iar noua achiziție Malique Trent a fost destul de șters cu doar 3 puncte și 3 recuperări în aproape 18 minute petrecute pe parchet. 

Din tabară lui SCM Craiova, s-au remarcat Pratt cu 17 puncte și Dragoș Diculescu și Omari Gudul cu câte 16 puncte fiecare. Aceștia au fost urmați de noua achiziție, Derrick Low, care și-a trecut în cont 11 puncte. Nenad Sulovic a reușit 6 puncte și 6 recuperări. 

*foto: BCM U FC Argeș Pitești

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!