Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM Piteşti va renunţa la Adrian Voinescu şi Bojan Grubisic

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.06.2011

Chiar dacă reunirea echipei va avea loc la începutul lunii august, conducătorii clubului BCM Piteşti au început deja să se gândească la modul în care vor aborda viitorul sezon competiţional.

Sorin Căprărescu, antrenorul secund al echipei, a dezvăluit, într-o declaraţie acordată cotidianului Curierul Zilei, că echipa sa le-a făcut propuneri de prelungire a contractelor tuturor jucătorilor din lotul care anul trecut se clasa pe locul 8 în campionat, cu excepţia lui Adrian Voinescu (foto) şi Bojan Grubisic.

„Deşi mai sînt aproape două luni pînă vom începe pregătirea, nu stăm degeaba în această perioadă. Am vorbit cu jucătorii pe care îi avem în lot pentru a vedea dacă vor să mai continue cu noi şi anul viitor. Toţi şi-au exprimat dorinţa de a rămîne la Piteşti, chiar dacă au oferte şi de la alte cluburi. Preferă să rămînă la echipa noastră, deşi nu le putem oferi salarii foarte mari, decît să joace la alte cluburi care promit bani mai mulţi, dar nu se pot ţine de promisiune decît cîteva luni. Ştiu că la noi ce li s-a promis li s-a dat şi nu au fost probleme cu banii. Nu îi vom opri pe toţi jucătorii şi vom renunţa la Adi Voinescu şi Bojan Grubisic. Îi vom anunţa de intenţiile pe care le avem pentru a putea să îşi găsească în timp util alte angajamente“, a spus Căprărescu.

De asemenea Căprărescu a declarat că până în toamnă Piteştiul va transfera cu siguranţă un pivot şi un fundaş dar şi că stafful tehnic al echipei va miza, în continuare, şi pe juniori.  

„Urmărim în această perioadă mai mulţi jucători, atît români, cît şi străini. Intenţionăm să facem două transferuri, maximum trei. Vom aduce exact ce ne trebuie, un pivot şi un fundaş. În funcţie de ofertele pe care le vom primi, vom vedea ce vom putea lua. Cei pe care îi vom aduce trebuie să fie ca valoare peste cei la care vom renunţa. În afară de cei pe care îi vom aduce, vom miza în continuare şi pe juniori. La echipă vor rămîne şi anul acesta Georgian Păun, Silviu Dumitru şi Cosmin Mătăsaru, la care se va adăugă şi Robert Lander. Sînt tineri de valoare care în acest an au cîştigat titlul naţional la Under 17. La cei trei s-a văzut pregătirea pe care au făcut-o cu echipa de seniori“.

Adrian Voinescu, unul dintre veteranii Diviziei A, a evoluat în sezonul trecut pentru BCM U Piteşti în 33 de partide având medii de 6.8 puncte, 2.4 recuperări şi 1.5 pase decisive pe meci.

Bojan Grubisic s-a alăturat echipei antrenate de Tudor Costescu în pauza de iarnă a sezonului 2010-11. El a jucat în 18 partide alături de piteşteni şi a avut medii de 6.2 puncte şi 4.7 recuperări pe meci

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!