Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești a terminat pe podium sezonul 2020/2021

BCM U Pitești a terminat pe podium sezonul 2020/2021

BCM U Pitești s-a impus în meciul 2 al finalei mici, în sala Trivale, în fața celor de la CSO Voluntari, scor 79-61. A fost primul meci cu fani în tribune pentru piteșteni în actuala stagiune.

Piteștiul a început meciul cu Talton, Jeremic, Măciucă, Bishop și Jevtovic, în timp ce CSO Voluntari i-a avut în primul cinci pe Badiu, Joseph, Lee, Djuric, Borovnjak.

Trupa antrenată de Tudor Costescu a început ca din tun partida iar după tripla lui Măciucă scorul era 7-2. Jeremic și Talton au marcat și ei câte o triplă de fiecare, pentru ca apoi Jerry să înscrie din assist-ul lui Jevtovic și să ducă scorul la 21-9. Scorul primului sfert avea să fie 23-11 pentru argeșeni. Piteștiul a avut și un avantaj de 14 puncte în sfertul doi (27-13, 29-15), dar ilfovenii au avut o tresărire de orgoliu și au redus ecartul la 4 puncte (33-29). Până la urmă elevii lui Tudor Costescu au intrat la pauză cu un avantaj de 7 puncte, scor 38-31, după reușitele lui Uță și Gîrbea.

Sfertul al treilea a fost dominat iarăși de gazde. Ilfovenii nu au pus punct pe tabelă timp de trei minute în acest sfert, după o liberă a lui Borovnjak (44-32). Un moment tensionat a fost când Goran Gajovic a fost lovit de un adversar, cu mai puțin de un minut rămas de jucat din sfert. În cele din urmă scorul celor 30 de minute a fost stabilit de Mladen Jeremic, care a stabilit scorul cu o triplă (59-44). În ultimul sfert BCM U Pitești a controlat partida și a câștigat în cele din urmă la 18 puncte, scor 79-61.

Mladen Jeremic a marcat 24 de puncte pentru BCM U Pitești. Talton și Jevtovic au înscris fiecare câte 12 puncte, Jevtovic reușind un double-double 11 recuperări, iar Mihai Măciucă 10 puncte. De partea cealaltă, Devoe Joseph a avut 14 puncte, dar 5/20 din acțiune, iar Zarko Djuric 13 puncte. Malcolm Lee a adunat 6 puncte, 10 recuperări și 7 pase decisive, în timp ce Tudor Gîrbea a venit de pe bancă și a adunat 6 puncte și 11 recuperări. Ilfovenii nu s-au putut baza la acest meci pe Anthony Hickey și Vlad Moldoveanu.

Astfel, BCM U Pitești termină acest sezon pe locul 3, reușind să obțină medaliile de bronz. Asta în timp ce CSO Voluntari a finalizat sezonul pe locul 4.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!