Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti câştigă duelul cu BC Mureş

Marius Petri

Marius Petri
12.10.2013

BCM Piteşti a reuşit sa bifeze primul succes al sezonului în urma victoriei din partida desfăşurată acasă cu BC Mureş. După un meci în care cele două echipe au schimbat de mai multe ori fotoliul de lider, câştigând fiecare câte două sferturi, piteştenii s-au impus cu scorul de 84-74. În urma acestui rezultat, baschetbaliştii din Târgu Mureş înregistrează cea de-a doua înfrângere stagională, după eşecul cu Universitatea Craiova.

Cei mai buni jucători ai gazdelor au fost Pankracije Barac, care a marcat 22 de puncte şi a reuşit 5 recuperări, şi Marko Durkovic, cu 15 puncte şi 11 recuperări. De partea cealaltă, oaspeţii s-au remarcat prin evoluţiile lui Ivan Ivanovic, care a marcat 24 de puncte şi a recuperat mingea de 6 ori, şi Goran Martinic, marcator a 17 puncte. La capitolul pase decisive, cel mai bun a fost Ken Tutt (Piteşti) cu 7 assist-uri, şi acelaşi Martinic, care a reuşit 5 pase decisive pentru BC Mureş.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ......
    Pitestiul,anul asta,e mult schimbat in bine fata de cel de anul trecut!....Timisoara a batut cu mult noroc in prima etapa acolo.....vor fi putine echipe din LMNB care vor pleca anul asta victorioase din Trivale!

    cu 10 ani în urmă (12.10.2013) Raspunde
  • tzontzolino :

    ...
    era sa ne-o furam iar pe principiul schimbariilor nepotrivite, iar il bagase pe Negut si incepuse Mures sa marcheze cam mult, dar s-a terminat bine.

    cu 10 ani în urmă (12.10.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    hristu !!!
    Felicitari Sapera!

    cu 10 ani în urmă (12.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!