Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești câștigă la diferență de un punct meciul cu CSM Oradea

BCM U Pitești câștigă la diferență de un punct meciul cu CSM Oradea

BCM U Pitești a câștigat meciul cu CSM CSU Oradea după un duel foarte strâns, scor 63-62 (16-18, 14-12, 16-16, 17-16). Confruntarea s-a disputat în Sala Trivale și a contat pentru turneul 10 din LNBM.

Echipele de start

CSM Oradea: Watson, Holt, Fometescu, Zekovic, Valeika

BCM U Pitești: Talton, Măciucă, Fitzpatrick, Măciucă, Jevtovic

Oradea a început mai determinată meciul iar la jumătatea primului sfert avea un avantaj de 4 puncte pe tabelă, scor 12-8. După primele zece minute, diferența era de doar puncte între cele două echipe, 18-16.

Gajovic și-a adus echipa în avantaj în startul sfertului doi cu un coș de la mare distanță, 18-19. Zekovic a punctat de afară pentru 22-19 iar scorul era egal, 24-24, cu cinci minute rămase din prima repriză. Echilibrul s-a menținut și după terminarea celui de-al doilea act, când tabela indica 30-30.

Echipele din Oradea și Pitești au mers cap la cap și după pauză, astfel că înaintea ultimului sfert scorul era 46-46. Reușitele lui Markovic și Holt au adus CSM-ul în avantaj, scor 55-52. Broussard a înscris din apropiere pentru 59-54, dar Talton i-a apropiat pe argeșeni la doar 2 lungimi după un coș de trei puncte, 59-57. Bobe Nicolescu a marcat și el de afară pentru 62-57, însă Jeremic a adus-o pe BCM U Pitești în avantaj cu 29 de secunde rămase din meci, scor 62-63. Bihorenii nu au mai înscris până la final iar echipa antrenată de Tudor Costescu obține o victorie importantă pe propriul teren.

Principalii marcatori

BCM U Pitești: Jevtovic 19 puncte, Jeremic 10 puncte, Fitzpatrick 10 puncte, Talton 7 puncte

CSM Oradea: Holt 14 puncte, Broussard 14 puncte, Zekovic 9 puncte, Markovic 9 puncte

*Foto: BCM U Pitești

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Ce sa mai înțelegi?
    Aduceți echipe din BCL in sus ca Oradea doar așa știe juca. Ieri pe Sibiu ii bate as spune categoric, azi se chinuie cu un Watson care mai prinde un meci ca cel din cupa cu U la anul. Cu Ciuc/Focșani se fac de ras leii ca cu aia nu știu juca.

    cu 2 ani în urmă (04.04.2021)
    • BC CSU Sibiu DND:

      Eee
      Au dat totul ieri, au terminat benzina (poate subiectiv dar puteam câștiga ieri cu puțină atenție în ultimul sfert)

      cu 2 ani în urmă (04.04.2021)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Sincer
      Sibiu poate bate pe oricine intr-o zi buna. Mai citeam unele comentarii ca arbitri, ca una, ca alta. Sincer dacă prindeți o zi buna bateți și 5 Vs 8. Problema e ca la Sibiu când nu intra de 3 e cam Game/set/match. Uneori mai intra și de 2 dar parca se demoralizează jucătorii ai nu mai știu ce sa facă dacă nu intra de 3.

      cu 2 ani în urmă (04.04.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!