Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești câștigă la limită amicalul cu SCM Timișoara

BCM U Pitești câștigă la limită amicalul cu SCM Timișoara

BCM U Pitești a reușit o victorie în ultimul meci de pregătire din acest presezon. Argeșenii s-au impus pe terenul celor de la SCM Timișoara, scor 78-77.

Meciul s-a jucat duminică, la Sala Constantin Jude din Timișoara. Trupa antrenată de Dragan Petricevic a dominat mare parte din meci, conducând chiar și la 15 puncte. Pe final, însă, piteștenii au revenit și au reușit să câștige. Gary Talton a semnat punctele decisive, de la nivelul liniei de fault.

Talton a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 21 de puncte, în timp ce Nikola Jevtovic a înscris 13. Mihai Căprărescu a marcat și el nouă puncte, iar alți șapte jucători au înscris pentru piteșteni. Trupa antrenată de Tudor Costescu nu i-a avut la dispoziție pe Mladen Jeremic și Tudor Gheorghe, accidentați.

Alex Olah și Sherwood Brown au marcat fiecare câte 16 puncte și alți opt jucători ai bănățenilor au reușit să înscrie pentru trupa de pe Bega.

La finalul partidei, antrenorul bănățenilor a comentat prestația echipei sale:

"A fost un ultim test foarte reuşit timp de 37 de minute, doar că trebuie să învăţăm că meciul durează 40 de minute sau chiar mai mult. Greşelile făcute în ultimele minute avem timp să le corectăm şi asupra acestui lucru ne vom concentra la ultimele antrenamente înainte de debutul în Cupa României".

Pentru BCM U Pitești urmează acum turneul din Cupa României de la București, unde va întâlni U-BT Cluj, CSM Galați și Dinamo Știința București. Asta în timp ce SCM Timișoara va juca în „bula” de la Sibiu, cu CSU Sibiu, CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu.  

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!