Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești câștigă pe revenire meciul cu CSM Galați

BCM U Pitești câștigă pe revenire meciul cu CSM Galați

BCM U Pitești a avut mult de muncă pentru a câștiga ultimul meci din turneele preliminare ale Cupei României. Echipa lui Tudor Costescu a remontat un handicap de 18 puncte avut la pazuă și a trecut de CSM Galați cu scorul de 92-87.

CSM Galați a început erfect meciul cu BCM U Pitești și după nici 3 minute scurse de pe tabelă conducea cu 12-3 ca urmare a unui three-point-play reușit de Konjevic. Piteștiul s-a apropiat la două posesii spre jumătatea sfertului dar finalul de sfert le-a aparținut tot gălățenilor, care conduceau cu scorul de 27-16. Sfertul secund a fost asemenător cu primul. Piteștenii au fost din nou limitați la 16 puncte marcate. CSM Galați s-a desprins și mai mult și conducea la pauză cu scorul de 50-32.

După reluarea jocului, ofensiva lui BCM U Pitești a fost mai productivă. Elevii lui Florin Nini au avutcăzut puțin fizic și asta le-a permis adversarilor să revină în joc. BCM U Pitești a realizat un parțial de 29-19 în sfertul trei iar cel decisiv pornea de la scorul de 69-61 pentru CSM Galați. BCM U Pitești a dechis ultimul sfert cu un run de 7-0. Grecu a oprit seria piteștenilor cu un coș de 3 puncte. Gajovic a lovit și el de două ori la rând de la distanță și scorul devenea 74-72. Jocul s-a transformat într-un concurs de 3 puncte, Ciotlăuș și Popa marcând și ei de la distanță. BCM U Pitești a rămas la conducere iar cu un minut și jumătate avea 7 lungimi avans, 87-80. Echipa din Trivale a controlat ultimul minut de joc pentru a se impune la final cu scorul de 92-87.

Tony Bishop a fost omul meciului cu 19 puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive. Gary Talton a reușit 16 puncte și 14 pase decisive, în timp ce Uță și Gajovic au marcat fiecare câte 17 puncte.

Davor Kunjevic a fost cel mai bun gălățean cu 20 de puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive. Marius Ciotlăuș a terminat cu 19 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!