Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești conduce la 9 puncte în returul contra Timbei

Dan Oancia

Dan Oancia
09.01.2015

BCM U Pitești primește replica celor de la BC Timba Timișoara în returul sferturilor de finală ale Cupei României. În jocul care a început de la ora 15, în Trivale, argeșenii au pornit cu un avantaj de +10 puncte în urma victoriei din tur, ceea ce îi pune pe timișoreni în fața unei misiuni aproape imposibile, dată fiind și diferența de valoare dintre cele două loturi.

Primul sfert a fost unul echilibrat, ambele echipe aflându-se pe rând la conducere. Totuși, gazdele au terminat cele 10 minute incipente ale jocului cu un avantaj minin, de un punct, scor 17-16. Amfitrionii și-au mărit avantajul la începutul sfertului secund, fiind 24-18 după ce s-au scurs cu puțin mai mult de două minute, iar înainte de intrarea la cabine scorul este 42-33.

Vom reveni cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!