Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești dă de pământ cu Energia Târgu Jiu

Valentin Todea

Valentin Todea
21.02.2016

În prima etapă a fazei a doua a sezonului regulat, trupa din Argeș a trecut pe teren propriu de Energia cu scorul de 108-40 (33-12, 32-11, 25-9, 18-8). Oaspeții au fost reprezentați de juniorii clubului, jucătorii primei echipe refuzând să se mai antreneze sau să mai joace din cauza faptului că nu sunt plătiți de trei luni.

Piteștiul a început în formula Ross, Bakic, Lee, Pustozvonov și Vlaicu, în timp ce echipa de start a gorjenilor a fost formată din Buzuloiu, Berca, Bălcescu, Buju și Sanda.

Vlaicu a deschis scorul, pentru ca Energia să treacă în avantaj pe tabelă prin Berca de la mare distanță, 2-3, fiind completat de Sanda din apropiere, 2-5. Bakic a egalat din afara semicercului iar Lee i-a readus pe piteșteni la conducere, 7-5. Mai apoi, Berca a transformat cele două libere acordate pentru a face 7-7, iar Bălcescu a înscris pentru 11-9, după care echilibrul s-a rupt. Două coșuri consecutive de trei puncte ale gazdelor au făcut ca tabela să indice 29-12, Pustozvonov executând un slam dunk pentru 31-12. Pauza mare a venit la scorul de 65-23, după ce Stăncuț a punctat de la semi-distanță. Meciul a continuat în același ritm, Energia neavând cum să emită pretenții, BCM U obținând astfel o victorie facilă.

Bogdan Stăncuț a fost principalul marcator al meciului cu 23 de puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive reușite, în timp ce Lucian Chirof a strâns 21 de puncte, 10 recuperări, 4 assist-uri, 3 capace și o intercepție.

Pentru formația din Târgu Jiu s-a remarcat Alexandru Berca, acesta contabilizând 12 puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție.

*Foto: Facebook BCM U Pitești

5 comentarii la aceasta stire:
  • tsc_1980 :

    Antonis
    Cand v-am zis ca a plecat Antonis din cauza problemelor cu banii ati zis ca sunt aberatii!

    cu 8 ani în urmă (21.02.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Bani
      Nu conteaza neaparat de ce a plecat, a venit un inlocuitor decent, marea majoritate a echipei a ramas in afara de incidentul cu Mack (care se antreneaza unde?), conteaza faptul ca nu prea se cunoaste ce se va intampla cu echipa in situatia actuala. Sunt inclusiv angajati de la CEO in greva foamei, cred ca la domnul "ministru" numai de baschet nu-i mai arde.

      cu 8 ani în urmă (21.02.2016)
    Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu varanu :

    !!!!
    sa speram ca nu se va retrage echipa din campionat, macar juniorii sa joace cateva meciuri pentru experienta....pe de alta parte sa-i fie rusine autorului pentru titlul articolului demn de un tabloid de cea mai joasa speta....nu va bucurati de necazul altora, poate va vine randul si voua....momentan nu exista in baschet vreun club totalmente privat si care sa poata face performanta...

    cu 8 ani în urmă (21.02.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara allentm :

    Jenant
    E foarte interesanta atitudinea asta a celor de la tg jiu. cu Timisoara isi da viata si cu pitestiul merge cu juniorii...Pariu ca in viitorul meci o sa fie iar echipa mare? Chiar daca nu se rezolva problemele, pentru fair-play si bla bla...o sa fie iar titularii...Daca e asa (si..asa cred ca o sa fie...) ar trebui tg jiu chiar retrogradata.

    cu 8 ani în urmă (22.02.2016) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    Blat?
    Asta vrei sa insinuezi ca a fost? Si ce daca jucau seniorii nu puteau sa aranjeze meciul? Hai ca esti penibil.

    cu 8 ani în urmă (23.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!