Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești deschide finala mică cu o victorie în deplasare

BCM U Pitești deschide finala mică cu o victorie în deplasare

BCM U Pitești a câștigat primul meci din finala mică a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Elevii lui Tudor Costescu au învins astăzi, 9 iunie, cu scorul de 78-74 pe terenul lui CSO Voluntari. 
Cele două echipe au mers umăr la umăr în startul partidei. Gazdele s-au desprins prima dată la două posesii, după un run de 6-0 la intrarea în ultimele două minute din actul inaugural. Răspunsul a venit de la Uță și Gajovic care au marcat 4 puncte la rând. Devoe Joseph a închis primele 10 minute de joc cu o liberă și o triplă, pentru scorul de 26-20 în favoarea lui CSO Voluntari. 
Echilibrul s-a păstrat și în actul secund doar că ilfovenii au fost în permanență la conducere. Băieții lui Ocokoljic au închis din nou mai bine sfertul iar parțialul de 7-0 din ultimele 3 minute de joc le oferea un avantaj important la pauză, 43-35.
La reluare jocului, ilfovenii au intrat mai bine pe parchet și diferența creștea pentru prima dată la una formată din două cifre, 52-41. Piteștenii au avut apoi perioadă mai bună și ștergeau 6 puncte din deficit, cu 3 minute rămase din sfertul 3. Devoe Joseph s-a dezlănțuit și a refăcut defierență din două cifre a echipei sale cu 7 marcate iar CSO Voluntari conducea cu scorul de 63-53 înaintea secvenței decisive. 
Startul ultimului act a fost unul încâlcit, cu destule greșeli de fiecare parte. Mladen Jeremic cu o triplă își aducea echipa în meci, 66-62. Scorul devenea egal când mai erau 5 minute de joc. S-a mers umăr la umăr apoi până la final. Tony Bishop și-a dus echipa în față, 72-70, când mai erau doar 85 de secunde pe tabelă. Badiu cu o triplă a incendiat finalul. Bishop și-a mai trimis o dată echipa la conducere în urma unei vizite la linia de libere. S-a marcat doar de la libere și oaspeții aveau avantaj minim cu 21 de secunde rămase din joc. Piteștenii au avut mai mult sânge rece și s-au impus la final cu scorul de 78-74.

Nikola Jevtovic a fost omul meciului cu 21 la eficiență, după 12 puncte și 9 recuperări. Tony Bishop a totalizat 19 puncte și 5 recuperări iar Mladen Jeremic 18 puncte și 3 pase decisive.

Devoe Joseph a fost principalul remarcat al gazdelor cu 25 de puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări.

foto: sportpictures.eu
 

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    cine are ochi, să vadă!
    Semn rău pentru U acuma la pauza meciului nostru cu ei: Piteștiul a reușit ce U a visat să reușească, o victorie la Voluntari. Și când te gândești că noi i-am curățat scurt cu 3-0 pe Pitești... E clar cum se termină meciul de azi de la Cluj!

    cu 2 ani în urmă (10.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca greenmachine:

      Scor final
      Sper ca te-ai uitat la meciul Clujului🤣

      cu 2 ani în urmă (10.06.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Jojo Mojo :

    @Malone
    Cu tot respectul, pe ce planeta traiesti? Cu toate ca unele comentarii sunt pertinente, altele nu au nici o legatura cu viata reala. Nici un meci nu seamana cu celalat si nici jocul echipei nu e acelasi. Ce spui tu nu denota nimic...0. Azi Voluntari a jucat fara Hickey si cred ca s-a vazut. Cand Hickey are o zi buna, trage toata echipa dupa el, s-a vazut asta in special in meciurile cu U din semifinale unde, daca nu ma insel a fost cel mai bun marcator al celor de la Voluntari in toate cele 5 meciuri. Deci despre ce vorbim? Si daca imi aduc aminte bine, nu a pierdut Oradea o finala de cupa cu Voluntari, dupa ce in prealabil a condus la diferenta de 20 de puncte? Daca folosesc logica ta pe mai departe e clar ce iasa....

    cu 2 ani în urmă (10.06.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!