Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești, două puncte avantaj la pauza jocului contra Timbei

Dan Oancia

Dan Oancia
14.01.2015

BCM U Pitești și BC Timba Timișoara se întâlnesc din nou, de această dată în prima etapă a returului din LNBM, după „dubla” din sferturile de finală ale Cupei României, câștigată de argeșenii calificați în Final Four. După primele două sferturi gazdele sunt cu două puncte în avantaj, scor 43-41.

Trupa lui Bogdan Murărescu a avut un start mai bun de joc, conducând cu 0-5, ulterior 7-13, moment în care Hristu Șapera a fost nevoit să ceară time-out. Scurta pauză a fost de bun augur, argeșenii apropindu-se la 2 puncte, 17-19.

BCM U Pitești a preluat conducerea pentru prima dată la scorul de 26-24, ca mai apoi să se distanțeze la 7 lungimi, 35-28. Bluntt a egalat la 41 cu câteva secunde înainte de intrarea la cabine, însă Ross a avut timp pentru încă două puncte, astfel că scorul pauzei a fost 43-41.

Vom reveni cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!