Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti, favorită în duelul cu Universitatea Cluj-Napoca

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.11.2014

Liga Naţională 

Etapa IX

Sâmbătă, 29 noiembrie, Ora 18:00

Sala Sporturilor Trivale

6-1 Fişa meciului 0-8

BCM U Piteşti joacă sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Trivale, pentru a reveni în fruntea Ligii Naţionale. Adversarul piteştenilor este Universitatea Cluj-Napoca, formaţia de pe ultimul loc din clasament.

Pentru BCM U Piteşti, jocul de sâmbătă din campionat cu Universitatea Cluj-Napoca pare să fie unul accesibil. Înainte de duel, cele două echipe au situaţii diferite în clasament. BCM U se află în partea superioară, în timp ce Universitatea Cluj-Napoca e ultima în Liga Naţională.

Piteştiul, în faţa celei de-a şaptea victorii a sezonului. Pentru BCM U Piteşti, duelul este unul important dintr-un singur punct de vedere. O victorie a Piteştiului în partida cu Universitatea Cluj-Napoca poate fi sinonimă cu revenirea în fruntea Ligii Naţionale. BCM U Piteşti a pierdut acest loc chiar săptămâna trecută, atunci când a stat în campionat. Acum însă, BCM U vrea un joc bun şi victoria. Asta pentru că nimeni nu va ierta formaţia dacă nu va face spectacol. Mai ales la un duel cu Universitatea Cluj-Napoca. În meciul cu ardelenii, pentru echipa lui Şapera, cu siguranţă, în teren vor apărea şi jucătorii cu minute puţine până acum în campionat. Asta pentru că de fiecare dată, antrenorul bucureştean încearcă să-şi vadă elevii la lucru şi să ofere şanse tuturor. Duelul acesta este astfel o oportunitate pentru toată lumea să adune cât mai multe minute în teren.

"U" Cluj, serie prelungită de eşecuri. Universitatea Cluj-Napoca este formaţia care are doar eşecuri până acum în campionat. Ardelenii au cedat astfel toate cele opt partide disputate până acum în sezon. Tocmai de aceea, şansele din duelul cu BCM U Piteşti sunt minime. Însă, ardelenii pot juca un baschet plăcut ochiului şi astfel pot să adauge o "cărămidă" serioasă la construcţia echipei din viitor.

Brigada de arbitri ce va oficia întâlnirea este alcătuită din Laszlo Bukuresti, Marius Epure şi Cosmin Prisca, comisar din partea FR Baschet fiind Ioan Constantin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!