Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești încearcă să își relanseze sezonul, pe terenul lui CSM Focșani

BCM U Pitești încearcă să își relanseze sezonul, pe terenul lui CSM Focșani

BCM U Pitești va juca în deplasare în turul secund al Cupei României, pe terenul celor de la CSM Focșani.

Argeșenii sunt pe locul opt în Grupa Valorică A din LNBM, cu o singură victorie din șapte runde. De altfel, Piteștiul a renunțat la Florin Nini și l-a adus pe Hristu Șapera, dar argeșenii au pierdut primul meci al antrenorului, scor 72-86 pe terenul lui Dinamo. Singura victorie a Piteștiului din acest sezon a venit chiar în prima etapă, când argeșenii au câștigat contra Timișoarei, în deplasare.

În ciuda debutului dezastruos de sezon, Devin Searcy (16 puncte, 7,7 recuperări) și Danilo Tasic (15,3 puncte, 7,3 recuperări) au avut până acum parte de un sezon destul de bun și reprezintă principalul atu al argeșenilor în actuala stagiune.

De partea cealaltă CSM Focșani se află pe locul 4 în Grupa Valorică B, cu 4 victorii și 3 înfrângeri. De asemenea, în primul tur al Cupei României, formația antrenată de Mihai Petruț a trecut în dublă manșă de CSM Târgu Jiu, după victoria de acasă, scor 71-57 și înfrângerea din deplasare, scor 71-76.

Principali realizatori ai moldovenilor sunt jucătorii americani Donovan Smith (18,9 puncte, 11 recuperări pe meci) și Akim Mitchell (17,6 puncte, 6,1 recuperări), în timp ce poate cel mai sonor nume din lotul celor din Focșani este cel al lui Cătălin Petrișor. Fostul internaționa român a adunat în acest sezon 8,6 puncte, cu 6,6 pase decisive și 4,7 recuperări.

Partida dintre CSM Focșani și BCM U Pitești se joacă miercuri, de la ora 17:00.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!