Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti întâlneşte un adversar abordabil

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
26.10.2012

Liga Națională

Etapa 5

2-3  Fișa Meciului  0-5

Etapa a cincea a Ligii Naţionale de baschet masculin programează întâlnirea dintre câştigătoarea Cupei şi a SuperCupei României, BCM U Piteşti şi BC Miercurea Ciuc. Partida este programată sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Trivale. Conform calculelor hârtiei, gazdele pornesc cu prima şansă în faţa baschetbaliştilor antrenaţi de Laszlofy Botond.

Înaintea acestei întâlniri, BCM U Piteşti ocupă locul al patrulea cu şapte puncte, în timp ce, BC Miercurea Ciuc se clasează pe poziţia a 14-a cu doar 5 puncte.

În ultima partidă jucată de piteşteni, aceştia au trecut de Farul Constanţa cu scorul de 96-74, într-un meci disputat în devans. Din fericire pentru piteşteni, căpitanul Slobodan Popovic a revenit pe terenul de joc după accidentarea suferită în etapa a doua. Echipa antrenată de Tudor Costescu caută al treilea succes din acest sezon după cele obţinute contra celor de la CS Dinamo Bucureşti şi CS Farul Constanţa. BCM U Piteşti este a doua echipă din campionat cu cea mai bună ofensivă, după Gaz Metan Mediaş.

Ca şi BCM U Piteşti, harghitenii au disputat un meci în devans, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, o partidă însă pierdută de jucătorii antrenaţi de Laszlofy Botond cu scorul de 86-109. BC Miercurea Ciuc este în căutarea primului succes din acest sezon, după înfrângerile contra echipelor Gaz Metan, CSM Oradea, "U" Mobitelco, CS Energia Rovinari şi CSM Bucureşti. Ciucanii au învăţat din greşeli şi speră să arate acest lucru.

Va fi cel de-al cincea meci direct între aceste echipe. În precedentele întâlniri, BCM U Piteşti a fost cea care a triumfat.

Brigada de arbitrii ce va oficia această partidă este alcătuită din Fabiana Niţu, Faur Alin Mircea şi Liviu Ioniţă, observatorul întâlnirii fiind Marius Marinescu.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sweet Brown :

    Un adversar adorabil
    Stiu ce spuneti.. Si eu ma abtin cu greu de la a-i strange in brate pe cei de la Miercurea Ciuc. Sunt asa de pufosi si dragalasi ^_^

    cu 11 ani în urmă (26.10.2012) Raspunde
  • Costin :

    :)
    Am folosit un ”d din b” :) Acum este Ok....

    cu 11 ani în urmă (26.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!