Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești învinge Steaua, în capitală

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.10.2013

BCM U Pitești a învins pe Steaua CSM EximBank București, scor 67-55, în ultimul meci al etapei a 4-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14. Pe sferturi: 16-21, 21-11, 16-11, 14-12.

Pakracije Barac a avut 17 puncte, Ken Tutt a adăugat 12 puncte, 5 pase decisive, Ousmanne Barro a terminat cu 11 puncte, 7 recuperări, iar Ante Krapic a avut 11 puncte, 6 recuperări pentru argeșeni. În replică, Ivan Bosnjak a totalizat 11 puncte, iar Virgil Stănescu a terminat cu 9 puncte, 4 recuperări pentru Steaua.

În urma acestui rezultat Steaua este la 3-1, iar Piteștiul la 2-2.

Revenim cu amănunte!

___

BCM U Pitești conduce pe Steaua CSM EximBank București, scor 37-32, după 20 minute de joc în ultima partidă a etapei a 4-a din Liga Națională de baschet masculin - ediția 2013/14.

Primul act a fost adjudecat de bucureșteni cu 21-16, iar cel de-al doilea a consemnat revirimentul oaspeților, care au izbutit un parțial de 21-11.

Ousmane Barro are 11 puncte, 5 recuperări, iar Pankracije Barac a adăugat 9 puncte și 2 pase decisive pentru argeșeni. De cealaltă parte Virgil Stănescu are 8 puncte, iar Garry Gallimore a contribuit cu 6 puncte și 3 recuperări pentru Steaua.

12 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN :

    fara drept de apel
    Victorie fara probleme a Pitestiului.

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    dupa meci
    felicitari!
    o victorie muncita si care , pe mine personal m-a surprins!
    am tinut sa vad acest meci, pentru ca nu am vazut inca Steaua aceasta noua jucand
    omul meciului pt mine a fost Corpodean, mi-a placut in mod deosebit, a crescut mult, a facut o miscare foarte buna si cu plecarea de la Cluj si cu venirea la Pitesti, are minute jucate in picioare si asta se vede din plin...in urez mult succes!

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Pitesti
    Nu-i deloc o asa mare surpriza,pitestenii au o echipa artagoasa rau,matura,care joaca mereu serios si care va incurca pe multi sezonul acesta.Un jucator remarcabil,Krapic si o surpriza foarte placuta,Corpodean,a carui atitudine poate servi la acest moment drept model tuturor romanilor tineri care s-au blazat chiar inainte de a-si incepe cariera!Si fara suparare,Steaua nu exceleaza decat prin antrenor,dar nici Jojic nu-i magician...

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe hector74 :

    Victorie clara!
    Pitestiul are cativa jucatori foarte buni langa care poate creste Corpodean!
    Mi-au placut de la Pitesti: Tutt,Krapic,Barac care au facut azi diferenta!

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      ..
      mie Krapic

      cu 10 ani în urmă (22.10.2013)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    bv pitesti
    in sfarsit o echipa a pitestiului care place la public...imi place sapera,mi-au placut cateva gesturi ale lui la aceasta partida. corpodean este exact romanul de care pitestiul avea nevoie intre tutt si barac.spre deosebire de alti romani pare sa profite la maxim de orice sansa i se da si da tot ce poate...

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Eu tot nu inteleg introducerea lui Negut si nu se incearca si alt jucator...probabil pt moralul lui..si are si mana buna. Vladutz cu umpic de tupeu si sa isi mai stapaneasca din emotii o sa creasca si mai mult. Djurkovic nu stiu ce a avut astazi dar a exasperat cu ratari de gradinita...merita Baro mai multe minute ca el...Ulmer pur si simplu nu au intrat astazi. Oricum la cum a jucat Steaua astazi nu inteleg cum au batut pe Craiova si Gaz...
    Apropo...cam mare pretul pentru un bilet...10 lei, sincer la Ploiesti e gratis...la Pitesti e 3 lei si stai mult mai comod fata de fiarele din Mihai Viteazul...

    cu 10 ani în urmă (22.10.2013)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      5 lei
      la Pitesti e 5 lei biletul !

      cu 10 ani în urmă (22.10.2013)
    • FC Argeș Pitești yrymeister:

      5 lei
      Poate el ia bilet de elev/student /pensionar si de aia stie de 3 lei. Oricum nici 10 lei nu e o suma prea mare in conditiile in care la fotbal biletele sunt mai scumpe un pic. Oricum, felicitari echipei, au jucat cu cap. Acum sa nu ne imbatam cu apa rece. Echipa trebuie sa arate ca are valoare si in meciurile cu echipele mari ale campionatului.

      cu 10 ani în urmă (22.10.2013)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    nu conteaza
    nu conteaza pana la urma, 5 sau 10 lei, ideea este ca daca-ti doresti sa vezi echipa favorita trebuie sa platesti, asa este civilizat! 10 lei nu este un pret mare, ganditi-va ca Steaua este o echipa privata care se finanteaza din venituri proprii si bani de la sponsori.

    cu 10 ani în urmă (22.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    nu inteleg...
    va doriti cat mai mult spectacol, jucatori cat mai buni, rezultate fantastice si sa intrati la meci pe gratis?

    cu 10 ani în urmă (22.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!