Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești obține al 10-lea succes în Liga Națională

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.02.2017

Baschetbaliștii de la BCM U Pitești au trecut fără emoții în deplasare de „lanterna roșie” Olimpic Baia Mare la 27 de puncte diferență, scor final 83-56. Meciul dintre cele două formații a contat pentru etapa a 19-a din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Băieții pregătiți de Hristu Șapera au controlat partida din Sala Sporturilor „Lascăr Pană” în totalitate, fiind prezenți la conducere în toate cele 4 sferturi ale confruntării. Primele două secvențe au fost adjudecate de piteșteni cu parțiale de 23-16, respectiv 20-15, intrând astfel la vestiare cu 12 puncte în avantaj, 43-31. După revenirea de la vestiare, oaspeții au continuat în aceeași notă dominantă câștigând sferturile 3 și 4 cu parțiale de 26-18 și 14-7, scorul final al întâlnirii fiind 83-56. 

Punctele formației marcate de Hristu Șapera au venit pe mâna baschetbaliștilor Aleksandar Mladenovic 24, Alexander Kostoski 14, Tomislav Gabric 11, Leron Hunter 7, Pavel Marinov 7, Alexandru Neguț 3, Bogdan Stăncuț 3, respectiv Adrian Tudor, Gheorghe Balmuș și Alin Zaharie, toți cu câte 2 puncte marcate. De cealaltă parte, de la Baia Mare au punctat Andrei Dohi 16, Marko Pavlovic 11, Milos Macura 11, Luka Pajkovic 9, Andre Rome Armstrong 7 și Lucas Tohatan 2. 

În urma acestui rezultat, BCM U Pitești a ajuns la un bilanț de 10 victorii și 7 înfrângeri, în timp ce Olimpic Baia Mare are o singură victorie în 18 meciuri jucate. Etapa viitoare, Piteștiul va juca acasă cu Craiova, în timp ce Baia Mare tot acasă cu Timișoara. 

*Foto: Facebook BCM U Piteşti

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești free666 :

    Meci
    Trebuie sa invingem si Craiova si Muresul. Hai Pitesti!

    cu 7 ani în urmă (01.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!