Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești primește vizita lui SCM U Craiova într-un meci crucial

BCM U Pitești primește vizita lui SCM U Craiova într-un meci crucial

Luni, 16 decembrie, în Sala Trivale din Pitești va avea loc disputa dintre BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova ce contează pentru etapa a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Jocul va începe la 18:30 și va fi transmis pe Digisport 4.

Arbitrii delegați pentru această partidă sunt Alexandru Olaru, Laszlo București și Sorin Drugău, iar comisar din partea FRB este Mircea Marțiș.

De-a lungul anilor, cele două formații s-au întâlnit de 28 de ori, iar victoriile sunt împărțite destul de echilibrat. SCM U Craiova are totuși un mic avantaj, câștigând 16 meciuri până în acest moment. De altfel, trupa lui Aleksandar Todorov s-a impus și în singurul meci dintre cele două adversare în acest sezon.

La vremea respectivă, antrenorul lui BCM U Pitești era Florin Nini, însă acesta a fost demis de curând. Locul lui a fost luat de Hristu Șapera, care se află la al treilea mandat pe banca argeșenilor. Șapera și Todorov s-au mai întâlnit de șase ori, iar tehnicianul gazdelor are un bilanț pozitiv: 4-2.

Surprinzător, echipa din Trivale are un început de sezon foarte dificil, reușind până acum să câștige o singură încleștare, chiar în prima etapă. De atunci, BCM U Pitești a pierdut toate partidele din campionat, având doar zece puncte.

De partea cealaltă, SCM U Craiova este pe penultimul loc, cu trei victorii și șase insuccese. Formația olteană nu parcurge nici ea o formă foarte bună, cedând în ultimele cinci meciuri din Liga Națională de Baschet Masculin.

Așadar, miza duelului dintre echipele din sudul României este foarte mare. Pentru BCM U Pitești, un eșec ar însemna aproape 100% ratarea Top 6, în timp ce SCM U Craiova și-ar complica foarte mult situația în cazul unei înfrângeri.

Jucătorii care se pot dovedi decisivi în disputa din Pitești vor fi Danilo Tasic, Goran Gajovic, Devin Searcy, Monyea Pratt, Porter Troupe și Omari Gudul. Deocamdată nu se știe de vreo absență în loturile celor două formații.

*foto: Facebook – BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!