Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești s-a calificat în turul trei al Cupei României

BCM U Pitești s-a calificat în turul trei al Cupei României

BCM U Pitești a obținut calificarea în turul trei al Cupei României la baschet masculin, după ce a câștigat clar returul cu CSM Focșani, scor 87-59, pe sferturi 24-13, 20-12, 16-22, 27-12. Partida s-a desfăurat în Sala Trivale din Pitești și nu a fost televizată.

Echipa din prima grupă valorică a început în forță și și-a cădit un avantaj de 9 puncte după doar 5 minute de joc. Oaspeții au mai echilibrat ostilitățile și diferența era de 11 lungimi la capătul primului sfert, scor 24-13. Jocul a rămas la îndemână gazdelor și pe parcursul sfertului trei iar tabelă indica scorul de 44-25, după primele 20 de minute. CSM Focșani a dat semne de viață la reluarea jocului și a mai redus din deficit. Înaintea actului decisiv diferența era de 13 puncte și oaspeții aveau speranțe, după ce în tur s-au impus cu 4 puncte. Donovan Smith a făcut al 5-lea fault în prima jumătate a sfertului patru și de aici totul s-a încheiat. BCM U Pitești s-a desprins și s-a impus la final cu un categotic 87-59.

BCM U Pitești a făcut legea la recuperare și a avut 51 de mingi prinse la panou, față de doar 32 ale adversarilor. Porcentajele gazdelor au fost mult mai bune iar prestația lui Devin Searcy, 34 de puncte și 12 recuperări, a cântărit mult în diferențierea celor două formații.

În urma acestui rezultat, BCM U Pitești continuă parcursul în Cupa României, în timp ce CSM Focșani rămâne cu victoria de palmares din tur.

foto: BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!