Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești s-a reunit în cursul serii de ieri

Lucian Călinescu (Pitești)

Lucian Călinescu (Pitești)
07.08.2012

Luni, 6 august a marcat reunirea echipei BCM U Piteşti. Întorşi din vacanţă, gândul argeşenilor se îndreaptă spre Cupele Europene, acolo unde vor evolua în Grupa E a Eurochallange, alături de Paris Levallois, Mons Hainaut şi Okapi Aalstar.

La reunire lotului, doar o parte dintre aceştia au spus prezent, restul jucătorilor urmând să ajungă la Piteşti în decursul acesti săptămâni.

Într-un interviu acordat presei, antrenorul Tudor Costescu a menţionat faptul că lotul echipei se va pregăti în localitate, urmând ca la începutul lunii septembrie, echipa să evolueze în cadrul mai multor turnee.

La Memorialul Elemer Tordai de la Sibiu (6-8 septembrie), BCM U Piteşti va avea ca adversari echipa locala, CSM Bucureşti şi campioana Africii, Etoile du Sahel.

În cadrul celui de al doilea turneu, cel de la Mediaş (14-15 septembrie), piteştenii vor întâlni echipa gazdă şi 2 echipe din Ungaria.

La mijlocul lunii septembrie Piteştiul va găzdui un turneu internaţional, la care vor participa Radnicki Kragujevac şi câte o reprezentantă din Bulgaria şi România.

În ceea ce priveşte componenţa lotului, pentru acest sezon BCM U Piteşti i-a păstrat pe  Damien Kinloch, Slobodan Popovic, Alexandru Neguţ, Lucian Chirof, Daniel Popescu şi Octavian Popa Calotă, ultimii doi jucători făcând parte şi din lotul naţional al României.

Achiziţiile verii sunt Adonte Gennie, ultimul sezon acesta evoluând la SCM Craiova, Marcel Jones, americanul fiind cel mai bun recuperator din Liga Balcanică şi bosniacul Drasko Albijanic, fostul pivot al Asesoftului, acesta din urmă fiind ultimul transfer de marcă al piteştenilor.

Directorul tehnic al echipei George Ziguli, a anunţat că lotul se va definitiva la sfârşitul acestei săptămâni.

2 comentarii la aceasta stire:
  • dcatalinionut :

    Felicitari la inceput de drum!
    Felicitari Lucian!
    Citind articolul tau, nu imi vine sa cred ca este primul de acest gen pe care il scrii. Talentul tau de gazetar sportiv se vede din primele randuri, iar pasiunea pentru acest sport este evidenta. Astept sa citesc urmatoarele articole in care sa aflu despre pregatirea lotului, forma sportivilor, precum si evolutia echipei in cupele europene. Daca pe langa aceste informatii vii si cu interviuri “la cald” , de pe marginea terenului cu jucatorii si antrenorii, pe mine m-ai cucerit… Felicitari inca o data, cred ca vei ajunge mare ca si gazetar sportiv…

    cu 11 ani în urmă (07.08.2012) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Albijanic ???
    e o gluma proasta sau ce se intampla? se spunea ca asteptam doi jucatori de valoare, din care unul e pivot, si vad ca vine Albijanic. vrem sa facem schimb de tepe? noi l-am dat pe Kazarnovski si ei pe Albijanic? suntem penibili, ca in fiecare an. luam jucatori pt ca apoi sa-i lasam sa plece pt ca nu confirma

    cu 11 ani în urmă (07.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!