Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești se impune fără probleme pe teren propriu contra CSA Steaua

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
10.05.2019

BCM U Pitești se impune fără probleme pe teren propriu contra CSA Steaua

pitesti

BCM U Pitești reușește victoria în debutul seriei contra CSA Steaua după 40 de minute dominate în totalitate, scor final 87-64.

Primii 5:

BCM U Pitești: Jahii Carson ll Tony Bishop ll Mladen Jeremic ll Marius Ciotlăuș ll Maksim Sturanovic

CSA Steaua: Austin Chatman ll Victor Petrache ll Zarko Djuric ll Ante Delas ll Uros Lucic

Partida a debutat cu un alley oop al lui Tony Bishop, urmat de două libere înscrise de Mladen Jeremic, În timp ce Zarko Djuric a reușit să îi mențină pe oaspeți la doar un punct în spate după un run personal de 5 puncte.Același Djuric a comis un fault antisportiv ce le-a creat gazdelor un avantaj de 4 puncte, urmând ca Tony Bishop să înscrie un dunk spectaculos și Jahii Carson să pună și el încă două puncte pe tabelă, moment în care tehnicianul roș-albaștrilor a solicitat un timp de odihnă, scor 13-5.

Austin Chatman a marcat prima sa aruncare de la mare distanță, însă a primit imediat răspunsul la celălalt panou din partea lui Mladen Jeremic.Andrei Mandache a micșorat avantajul la doar 3 puncte după o triplă, însă pivoții piteștenilor au continuat să înscrie, în frunte cu Mladen Jeremic, care a stabilit avantajul după secvența inaugurală după o reușită din afara semicercului și un capac, scor 25-17.

Sfertul secund a debutat cu un dunk al lui Daniel Bailey, după aproape 3 minute de joc fără coș marcat, cu greșeli evidente în ambele faze ale jocului pentru cele două formații, aruncare la care a primit imediat răspuns de la Skyler Spencer.Tony Bishop a scuturat și el plasa din afara semicercului, moment din care partida a devenit destul de echilibrată, steliștii avându-l ca principal realizator pe Austin Chatman. Elevii lui Florin Nini au dus ulterior avantajul la 15 puncte după un floater al lui Maksim Sturanovic și două libere înscrise de Mladen Jeremic, scor 40-25.Jahii Carson a fost ultimul marcator al primei reprize, după o liberă, scor 41-25.

La revenirea de la vestiare, Andrei Mandache și Jahii Carson s-au duelat în aruncări de la mare distanță, duel urmat de un run de 5 puncte al celor de la CSA Steaua, scor 44-33.Jahii Carson a refăcut avantajul gazdelor după două reușite consecutive, însă elevii lui Sasha Ocokoljic au răspuns printr-un run de 7 puncte, scor 48-40. În urma unei greșeli personale a lui Ante Delas, același Carson a înscris o liberă, fructificând propria ratare pentru încă două puncte pe tabelă, scor 51-40.După două dunk-uri spectaculoase oferite de Maksym Korniienko și Skyler Spencer, cele două echipe s-au întrecut în aruncări din afara semicercului prin Daniel Bailey, Andrei Mandache și Maksym Korniienko, scor 61-46.

Pe finalul sfertului cu numărul 3, Mladen Jeremic a ieșit la rampă pentru BCM U Pitești și a stabilit avantajul înaintea ultimelor 10 minute după ce a scuturat plasa de la mare distanță de două ori, scor 69-51.

În urma a câteva atacuri ratate, Daniel Bailey a spart gheața în secvența finală cu o nouă aruncare de la mare distanță, iar după alte două puncte pentru Austin Chatman, Mladen Jeremic a dus avantajul la 22 de puncte printr-o aruncare pe  buzzer beater foarte dificilă din afara semicercului.

Jahii Carson intră în double-double după ce mai pune 2 puncte pe tabelă, iar Radu Paliciuc se trece și el pe lista marcatorilor după două aruncări dela mare distanță consecutive, scor 85-62.Mihai Măciucă este ultimul marcator al partidei și scorul final pe tabelă este 87-64.

De la gazde s-au remarcat: Jahii Carson( 20 de puncte, 10 recuperări, o pasă decisivă ), Mladen Jeremic( 23 de puncte, o recuperare, 3 pase decisive ), Maksym Korniienko( 11 puncte, 7 recuperări, o pasă decisivă ) și Daniel Bailey, în timp ce de la CSA Steaua au ieșit în evidență Skyler Spencer( 19 puncte, 14 recuperări, o pasă decisivă ), Andrei Mandache( 16 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive ) și Austin Chatman( 16 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive ).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!