Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești se impune la Mediaș, într-un meci cu multe puncte

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.10.2015

BCM U Pitești a câștigat partida disputată pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, într-o partidă care a contat pentru etapa a 4-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Echipele de start:

Gaz Metan: Gediminas Navickas, Vaidotas Peciukas, Vlad Solopa, Aliksandr Pustahvar și Robertas Grabauskas
BCM U Pitești: Ronald Ross, Adrian Tudor, Rihards Kuksiks, Vyacheslav Bobrov și Aleksandar Maldenovic

Partida de la Mediaș dintre Gaz Metan și BCM U Pitești a avut un start echilibrat, cele două echipe luându-și pulsul în primele 5 minute. Echipa lui Jovic Arsic a început ușor, ușor să se desprindă și până la finalul primului act, argeșenii aveau 12 puncte avantaj, scor 35-23. Secvența secundă a început în aceiași, cu oaspeții la timonă. BCM U Pitești a înregistrat cea mai amre diferență de scor în minutul 14 al partidei, când Rihards Kuksiks a dus scorul de 48-28. Până la pauză, Gaz Metan a reușit să revină în joc grație aruncărilor la distanță, cu Pustahvar, Peciukas și Solopa în prim plan. Astfel diferența la pauză a fost redusă la doar 6 puncte, scor 59-53 în favoarea lui BCM U Pitești.

Primul act după pauza mare a fost cel mai echilibrat al partidei. Ambele combatante nu și-au scăpat adversarul din ochi iar diferența după 30 de minute de joc rămâne una remontabilă, 86-78 pentru BCM Pitești. În actul decisiv, Gaz Metan Mediaș nu a mai putut ține pasul cu echipa vizitatoare. În primele 3 minute ale ultimului sfert diferența a rămas constantă, după care piteștenii au început desprinderea decisivă. Cu Ross, Jogela și Mladenovic excelenți în ofensivă până la final, BCM U Pitești a risipit orice urmă de emoție și s-a impus în fața lui Gaz Metan Mediaș cu scorul de 114-92.

Ronald Ross a fost cel mai bun jucător al partide cu 24 de puncte, 8 recuperări și 6 pase decisive. Tauras Jogela a terminat cu 23 de puncte și 2 recuperări, iar Aleksandar Mladenovic cu 20 de puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive.

Pentru echipa gazdă, Aliksandr Pustahvar a totalizat 28 de puncte și 11 recuperări. Robertas Grabauskas a terminat la rândul său în double-double 17 puncte și 13 recuperări.

foto: scmupitesti.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Bun meci !
    Se pare ca de la meci la meci echipa se încheagă . Păcat de primul meci când am pierdut în prelungiri , s-a văzut ca am avut în acel meci 2 străini titulari accidentați. Rezultatele bune vin condițiile în care jucam doar în 5 străini , sa vedem ce va fi când va reveni și Stamenkovic . Poate revine pana la meciul cu Oradea. Știe cineva data aproximativa de revenire a lui ?

    cu 8 ani în urmă (24.10.2015)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Re
      Cu Oradea vom juca sambata sau duminica, cred ca daca s-a recuperat o sa-l vedem cateva minute si cu Sibiul...mi-e greu sa cred ca o sa-i dea minute intr-o deplasare foarte grea tinand cont ca vine dupa o perioada fara meciuri. Sunt convins ca o sa fim mult mai puternici cu Stamenkovici in rotatie! Hai BCM U!!!!

      cu 8 ani în urmă (24.10.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!