Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești și CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 24 ianuarie

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.01.2016

BCM U Pitești primește vizita lui CSM CSU Oradea, într-o partidă din etapa a 17-a a primei faze din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida este programată duminică, 24 ianuairie, la Sala Sporturilor Trivale cu începere de la ora 20:00.

Cu șase etape rămase de disputat în acestă primă fază a sezonului regulat, cele două echipe care se vor întâlni în Trivale au obiective diferite. BCM U Pitești se află abia pe poziția a 10-a, la 5 puncte de primele 6 clasate, iar asigurarea unui loc de playoff după prima fază este una aproape imposibilă/ Cu siguranță piteștenii și-au propus rămână aproape de celelalte echipe pentru a ataca playoff-ul în faza a doua. De partea cealaltă, CSM CSU Oradea este liderul la zi din LNBM și cu siguranță Cristian Achim  își dorește ca echipa sa să termine fruntașă după prima fază și cu un record cât mai bun.

În etapa trecută, BCM U Pitești a suferit o înfrângere pe terenul lui CSU Sibiu, 74-71. Piteștenii au cedat pe final în partida de la Sibiu și au înregistrat a 9-a înfrângere a sezonului.

CSM CSU Oradea a avut un meci extrem de dificil pe teren propriu, pe care l-a câștigat cu scorul de 65-62. Orădenii au adunat până în acest moment 11 victorii și 5 înfrângeri.

În partida tur dintre cele două echipe, CSM CSU Oradea s-a impus la limită 62-60. În duelul confruntărilor directe, tot bihorenii stau mai bine cu 13 victorii și 10 înfrângeri în fața lui BCM Pitești

Partida de duminică dintre BCM U Pitești și CSM CSU Oradea va fi oficiată de o brigadă de arbitri formată din Alexandru Olaru, Ciprian Stoica și Alexandra Dincă.

Acest meci va putea fi urmărit în direct la Digi Sport.

foto: Roby Boroș

7 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Pitesti
    Cred ca a venit timpul sa fim lipsiti de ghinion. Am pierdut multe meciuri la diferente foarte mici (2-3 puncte). Va fi un meci infernal, dar cred ca avem sansa noastra de a castiga. Hai BCMU!

    cu 8 ani în urmă (23.01.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Lee
    Totalbaschet , cred ca sunteți site de baschet care nu ați scris despre noul jucător al nostru. Cred ca asta este principala voastră menire , nu-i așa ? ( sa aduci la cunoștință suporterilor principalele noutăți din baschet ).

    cu 8 ani în urmă (23.01.2016)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      totalbaschet
      Despre meciul de la Tg Jiu dintre Energia si CSM Oradea nu a fost nici macar un articol. Calitatea scade din pacate

      cu 8 ani în urmă (24.01.2016)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    singurul
    Singurul site , am vrut sa zic

    cu 8 ani în urmă (23.01.2016)
    • FC Argeș Pitești adu:

      bca
      Atat interes prezinta echipa noastra momentan.

      cu 8 ani în urmă (23.01.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea cikosh :

    Stoica
    azi Pitestiul are o sansa mare, aceasta sansa se numeste Stoica..... nu vreau sa zic ca trage pentru pitesti , dar are ceva impotriva Oradei.... orice ar fi... hai baieti.... Hai CSM CSU ORADEA!!!!

    cu 8 ani în urmă (24.01.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Arbitraj
      Speram sa nu ai dreptate dar se cam confirma. 2 contra-atacuri orădene oprite prin faulturi la Franklin nesanctionate. Unul dintre ele o piedica clara, plus picior în minge al lui Mladenovici. Poate au fost doar greseli

      cu 8 ani în urmă (24.01.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!