Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești și CSM Mediaș se află în fața primului duel direct

BCM U Pitești și CSM Mediaș se află în fața primului duel direct

Etapa cu numărul 4 din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin programează în Trivale partida dintre BCM U Pitești și CSM Mediaș. Jocul este programat duminică, 1 martie, de la ora 18:30 în Sala Trivale din Pitești și nu este televizată.

Alexandra Stan, Andrei Bădilă și Alexandru Ivan vor oficia meciul dintre BCM U Pitești și CSM Mediaș, în timp ce Anton Cuțov va fi comisarul din partea Federației Române de Baschet.

Această partidă vine pentru cele două echipe după o perioadă lungă de pauză, pricinuită de meciurile echipelor naționale. BCM U Pitești a avut trei jucători convocați în această perioadă. Tudor Gheorghe și Mihai Măciucă au fost alături de echipa națională a României, în timp ce Tony Bishop a reprezentat Panama. CSM Mediaș nu a avut jucători convocați la loturile naționale.

BCM U Pitești a dezamăgit în prima parte a campionatului, acolo unde a terminat ultima în Grupa Valorică A. Argeșenii s-au regrupat pentru partea a doua a sezonului și au obținut trei victorii din tot atâtea partide în Grupa Galbenă. De partea cealaltă, CSM Mediaș nu și-a putut depăși încă statutul, chiar dacă a cedat acasă la mare luptă cu SCM U Craiova. Ardelenii au pierdut clar pe terenul lui CSO Voluntari iar singura victorie din Grupa Galbenă au obținut-o pe teren propriu contra lui CSM Focșani.

Noua achziție a lui BCM U Pitești, Malique Trent, va avea să debuteze în baschetul românesc la meciul cu CSM Mediaș. În vârstă de 23 de ani, jucătorul american de poziția 1 a  sosit din Ucraina de la SC Promotey Kamianske. Malique Trent și petrecut primul sezon la nivel profesionist tot în Ucraina, la Ferro-ZNTU Zaporozhye.

BCM  U Pitești și CSM Mediaș se vor întâlni pentru prima dată în istorie. Clubul de pe Târnava Mare a lupat ființă în 2017, după dispariția secției de baschet a lui Gaz Metan Mediaș.

foto: BCM U Pitești (facebook)

Reamintim că cititorii noștri au șansa de a câștiga o geantă Baschet.ro, în cadrul unui nou concurs organizat în colaborare cu Andu Sports. Pentru a participa, este necesar să postați un comentariu la acest articol în care să vă exprimați opinia referitor la formația care va câștiga meciul dintre BCM U Pitești și CSM Mediaș.

8 comentarii la aceasta stire:
  • LJulien :

    BCM U Pitesti
    Va câștiga meciul datorită experienței mai mari a jucătorilor din lot și a valorii individuale.

    cu 4 ani în urmă (01.03.2020) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    medieșenii pot accelera și dacă n-au gaz...
    În meciul de la Pitești mergem pe mâna surprizei de două ori, respectiv pe surpriza debutantului american Malique Trent că la noi e mai rău decât în Ucraina și pe victoria surpriză a debutanților de la Mediaș contra internaționalilor echipei gazdă care se simt obosiți și dezamăgiți după revenirea de la naționalele fiecăruia.

    cu 4 ani în urmă (01.03.2020)
    • CSM CSU Oradea nailman:

      cinci bani-zece bani, la arbitru ochelari!
      După cum înțelegem din cronica de după meci, victoria piteștenilor e cu cântec... Să sperăm că arbitrii nu au făcut-o dinadins ca să ne strice pronosticul!

      cu 4 ani în urmă (03.03.2020)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    BCM U Pitesti
    In acest meci,mizez pe victoria celor de la BCM U PITESTI,avand in vedere faptul ca joaca in fata propriilor suporteri au un avantaj important! Totodata si din punct de vedere valoric al celor doua loturi,cei din Pitesti sunt net superiori!

    cu 4 ani în urmă (01.03.2020) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    BCMU FC Arges Pitesti
    Va castiga, are lotul mai valoros si sa speram ca va fi un meci care va face cinste baschetului.

    cu 4 ani în urmă (01.03.2020) Raspunde
  • CSM VSKC Miercurea Ciuc vandris5 :

    Bcm U Pitesti
    Strict din punct de vedere valoric

    cu 4 ani în urmă (01.03.2020) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș CSM Mediaș Fans :

    Se poate
    Nu ar fi o surpriză foarte mare dacă CSM Mediaș ar câștiga. De la începutul sezonului nu s-a prea crezut în această echipă, dar a arătat că este capabilă de mari surprize. Etapa trecută Craiova de abia a câștigat la Mediaș și cei care au văzut meciul au observat ajutorul imens al arbitrilor acordat oltenilor. https://www.youtube.com/channel/UClYSHFdMom_3Vyip-WqIomg

    cu 4 ani în urmă (01.03.2020) Raspunde
  • CSA Steaua București Peiu Daniel Florentin :

    Vs
    Merg pe victoria celor de la BCM U Pitesti.

    cu 4 ani în urmă (01.03.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!