Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești trece pe teren propriu de SCM U Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.03.2014

BCM U Pitești a obținut o victorie foarte importantă în economia luptei pentru accederea în play-off după ce a trecut pe teren propriu de SCM U Craiova, scor 82-61 (20-12, 19-10, 21-12, 22-27). Partida a contat pentru runda a 24-a din Liga Națională Masculină. 

Remarcații confruntării au fost Edi Sinadinovic de la Pitești cu 22 de puncte, respectiv James Tyler de la formația olteană cu 15 puncte și tot atâtea recuperări. 

În urma acestui rezultat, Piteștiul a ajuns la un bilanț de 13 victorii și 10 înfrângeri, având și un meci mai puțin disputat, în timp ce Craiova are la activ 15 meciuri câștigate și 9 pierdute. 

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei!

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Super
    Super meci, super atmosfera ! 2 galerii frumoase, sala arhiplina, echipa noastra a jucat minunat ! Bravo baietzi, am devenit favoriti la locul 6 , poate chiar 5 daca reusim sa prindem Clujul in fata carora avem avantajul meciurilor directe!

    cu 10 ani în urmă (22.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!