Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești va participa la Cupa Gazistul de la Mediaș

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
12.09.2012

După participarea la Memorialul Elemer Tordai de la Sibiu, echipa antrenată de Tudor Costescu va pleca la un turneu amical ce se va disputa la Mediaș în perioada 14-15 septembrie.

Alături de piteșteni, la acest eveniment vor lua parte gazdele de la Gaz Metan Mediaș, SCM Craiova și campioana Ungariei, Szolnok Olaj KK.

La Mediaș, echipa argeșeană se va putea baza pe serviciile celor doi jucători ce au fost prezenți la lotul național al României pentru campania de calificare la EuroBasket 2013, Dani Popescu și Octavian Popa Calotă.

BCM U Pitești va întâlni în prima zi Szolnok Olaj KK, rezultatul celeilalte partide stabilind adversarul piteștenilor pentru următorul meci.

După această competiție, pentru argeșeni urmează SuperCupa României de pe 21 septembrie și un nou turneu amical ce se va desfășura la Pitești în perioada 27-29 septembrie.

Citiți și:
Programul complet al Cupei Gazistul

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!