Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti va primi vizita celor de la CSU Sibiu

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
26.01.2013


Liga Națională

Etapa 19

Sala Sporturilor Trivale

CSU Atlassib Sibiu
8-10  Fișa meciului
8-10

BCM U Piteşti va primi vizita celor de la CSU Sibiu, în cadrul etapei a 19-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Întâlnirea ce se va desfăşura la Sala Sporturilor Trivale, va avea loc duminică, cu începere de la ora 18:00.

Înaintea etapei a 19-a a LNBM, BCM U Piteşti se află pe locul al 11-lea al clasamentului cu un total de 26 de puncte, în timp ce, ardelenii ocupă poziţia a 10-a în clasament cu acelaşi număr de puncte. Ambele echipe au un bilanţ de 8 victorii şi 10 înfrângeri.

Anul 2013 nu a început foarte bine pentru echipa antrenată de Tudor Costescu, piteştenii cedând primele două partide ale returului contra celor de la CSM Oradea şi SCM Craiova. Primul succes al violeţilor a venit chiar etapa trecută, argeşenii reuşind să câştige în faţa celor de la CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 90-59, în deplasare. De partea cealaltă, CSU Sibiu se deplasează la Piteşti după înfrângerea suferită pe teren propriu contra liderului CSM Oradea cu scorul de 76-83. În cele 3 etape disputate în retur, ardelenii au câştigat un singur meci, chiar în prima etapă din 2013 contra celor de la Energia Rovinari cu scorul de 73-68.

Va fi cea de-a 19-a confruntare directă dintre cele două echipe, scorul până în acest moment fiind net superior celor de la CSU Sibiu, 12-6. În partida din tur disputată în ardeal, gazdele partidei au trecut de BCM U Piteşti cu scorul de 93-87. La acest meci, principalul marcator al echipei sibiene a fost Mantas Griskenas, autor a 19 de puncte şi 10 recuperări, în timp ce, pentru argeşeni, Damien Kinloch a totalizat 17 puncte şi 10 recuperări.

BCM U Piteşti are o medie de 82.0 puncte marcate pe meci, iar CSU Sibiu a marcat în medie 76.1 puncte. Din punct de vedere statistic, la aruncările din interiorul semicercului, piteştenii au procentaj de 55.8%, în timp ce sibienii au procentaj de 50.4%. La aruncările de la distanţă, baschetbaliştii antrenaţi de Miodrag Perisic au procentaj de 32.1%, faţă de 27.3% al gazdelor.

Partida de la Piteşti va fi una capitală pentru ambele echipe. Atât piteştenii, cât şi sibienii au nevoie de victorie pentru a mai spera la un loc în play-off. Rămâne de văzut ce echipă va reuşi să se impună pe parchetul de joc.

Brigada de arbitrii ce va oficia întâlnirea este alcătuită din Alexandru Olaru, Alin Faur şi Dragoş Nicolae, comisar din partea FR Baschet fiind Constantin Ioan.

Întâlnirea va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!