Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești, victorie la Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.11.2014

BCM U Pitești a câștigat meciul jucat în deplasare la Craiova cu SCM Universitatea din localitate cu scorul de 92-81 (27-22, 28-22, 22-13, 15-24). 

Cel mai bun jucător din tabăra formației învingătoare a fost J. Ross cu nu mai puțin de 25 de puncte marcate, în timp ce de la gazdele din Bănie, Z. Krstanovic a marcat 26 de puncte, iar T. Bureau a punctat de 22 de ori și a recuperat 9 mingi.

Odată cu finalul acestul duel s-a încheiat și etapa a 5-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei de la Craiova! 

 


După două sferturi scurse din duelul dintre SCM Universitatea Craiova și BCM U Pitești, oaspeții din Trivale sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 55-44 (27-22, 28-22). Meciul dintre cele două formații este ultimul al rundei cu numărul 5 din LNBM. 

 

În prima repriză, cei mai buni craioveni au fost Z. Krstanovic cu 12 puncte, respectiv T. Bureau cu 11 puncte și 6 recuperări. De cealaltă parte, cel mai bun jucător din tabăra Piteștiului a fost J. Ross cu cele 14 puncte puse pe tabela de marcaj. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!