Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCMU Pitești s-a despărțit de doi jucători

Ionuț Greere

Ionuț Greere
22.01.2015

Revelația Ligii Naționale de baschet masculin BCMU Pitești a reziliat pe cale amiabilă contractele baschetbaliștilor Krys Faber (foto) și Nemanja Kovacevic, anunță site-ul oficial al echipei piteștene.

Faber a venit la Pitești în această vară și a bifat 14 prezențe în maieul alb-violet. Pivotul american a avut medii statistice de 4.9 puncte și 4.9 recuperări pentru 7.5 la eficiență. De altfel, acesta a fost deja înlocuit pe post cu Dalibor Djapa.

Kovacevic a venit la echipa lui Hristu Șapera ca extra-transfer pentru a îl subtiliza pe Radenko Pilcevic.A jucat decât în trei partide pentru BCMU Pitești a avut medii statistice de 4.3 puncte, 3.7 pase decisive, 1.7 intercepții și 2.0 recuperări pentru 6.0 la eficiență.

BCMU Pitești se află pe locul 3 al Ligii Naționale de baschet masculin cu 9 victorii și 5 înfrângeri, la egalitate de puncte cu CSMU Oradea și Atlassib Sibiu.

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    nu s-au acomodat aici
    Faber si Kovacevic erau 2 jucatori care nu aveau un joc constant, Faber avea probleme in a recupera mingea si o priza slaba, o pierdea des iar kovacevic nu a demonstrat nimic. Daca am mai aducem 2 americani ne batem pentru finala. Este important sa castigam urmatoarele 3 meciuri.

    cu 9 ani în urmă (22.01.2015)
    • tzontzolino:

      re
      de unde sa aducem doi americani? si crezi ca numai americanii fac treaba? Cei din fosta Iugoslavie sunt sfinti dupa parerea mea! Faber era incapatanat si putin arogant, se apara binisor dar la atac..mai slab. Se stia de la inceput ca nu va fi titular! Cat despre Kovacevic...se vede baschetul cat de greu e! Daca nu demonstrezi inca din primele 2-3 meciuri ca esti bun, mai ai si ghinion cu accidentarea esti out! El chiar nu a avut sansa! Oricum Djapa si Maric sunt mai buni, acum sa ne fereasca accidentarile!

      cu 9 ani în urmă (22.01.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești GETA :

    6 straini
    Ce poti sa mai aduci acum? echipa arata bine, Djapa este peste Faber, iar Maric este mai bun decat Kovacevic. Nemanja a avut ghinion cu accidentarea la nas. Arata bine echipa.

    cu 9 ani în urmă (22.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!